Pronájem bytu 1+kk, Praha - Vysočany, Kolbenova, 39 m2

Kolbenova, Praha, Vysočany


16 000 Kč /za měsíc
Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Regionální dodavatelé v Praze 9

Stěhovací služby

Popis

Krásný den,

ve výhradním zastoupení Vám nabízím k pronájmu zařízený byt 1+kk o ploše 24 m² s prostornou terasou 12 m². Nachází se v 5. nadzemním podlaží cihlového domu s výtahem v ul. Kolbenova na Praze 9 – Vysočany, jen kousek od stanice metra Kolbenova.

Tento útulný byt disponuje terasou s nádherným výhledem do zeleně Vysočan, což vytváří příjemnou atmosféru, ideální pro večerní posezení.

Obývací část je vybavená nábytkem (TV, obývací stěna, postel, skříň, úložné prostory, stůl a židle), což zajišťuje pohodlné bydlení. Kuchyně je dostatečně prostorná a kompletně zařízená spotřebiči (trouba, indukční deska, lednice). V koupelně se nachází sprchový kout, toaleta, umyvadlo se zrcadlem a pračka.

K dispozici je také sklepní kóje pro uložení dalších věcí.

Vytápění zajišťuje nová klimatizace s energetickým štítkem A+++, která garantuje nízkou spotřebu energie a příjemné klima, jak v létě, tak i v zimě.

Nemovitost se nachází v klidné části Prahy, která se rychle rozvíjí, díky nové rezidenční výstavbě, což přináší do budoucna mnoho výhod.

Občanská vybavenost a dopravní dostupnost jsou vynikající – tramvajová zastávka je přímo před domem a stanice metra B – Kolbenova je vzdálená 5 minut chůze. V blízkosti je Park Zahrádky s venkovním fitness centrem a cyklostezkou Rokytka. Obchodní centrum Fénix je dosažitelné pěšky nebo tramvají za pouhých 5 minut. V okolí je rovněž mnoho restaurací a kaváren. Cesta do centra Prahy trvá přibližně 10 minut.

Byt je připraven k okamžitému nastěhování.

Nájemné činí 16 000 Kč/měsíc + 2 500 Kč/měsíc za služby. Při podpisu smlouvy nájemce hradí první nájemné a vratnou kauci ve výši dvou měsíčních nájmů + provizi RK.

Byt je ideální pro někoho, kdo se o něj bude starat a případně ho ještě více zútulní dle vlastních představ (se souhlasem majitelky).

Parkování v okolí budovy je dostupné a nepřetížené.

Rád Vás bytem osobně provedu a těším se na naše setkání.

Pokud byste nemohli dorazit na osobní prohlídku, lze se domluvit i na videohovoru.

V případě zájmu mě prosím kontaktujte.

Za situace velkého zájmu o byt, proběhne výběrové řízení na základě dotazníku a dalších kritérií.

Cena
16 000 Kč /za měsíc
Náklady na bydlení
2 500
Aktualizováno
18. 10. 2024
Adresa
Kolbenova, Praha, Vysočany
ID
022-NP02779
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
22 m2
Patro
5. z 6
Vybaveno
Ano
Lokalita objektu
Okraj obce
Vlastnictví
Osobní
Plocha budovy
520 m2
Podlahová plocha
39 m2
Třída energetické náročnosti
E - Nehospodárná
Ukazatel energetické náročnosti
159 kWh/m2 za rok
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální plynové
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Kabelová televize
Doprava
Silnice, MHD, Autobus
Voda
Místní zdroj vody
Sklep
Terasa
Výtah

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Petr Šidák

Petr Šidák

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 1+kk v Praze 9.

Podobné nabídky