Pronájem bytu 1+kk, Praha - Smíchov, Grafická, 30 m2

Grafická, Praha 5, Smíchov


19 500 Kč /za měsíc
Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(služby 2.058 Kč měsíčně, elektřina na nájemce, kauce 39.000 Kč, provize RK 19.500 Kč)


Regionální dodavatelé v Praze 5

Stěhovací služby

Popis

V zastoupení majitelů nabízíme k dlouhodobému pronájmu vybavenou jednotku 1+kk (ateliér) o podlahové ploše 30,5 m², umístěnou ve druhém nadzemním podlaží luxusního rezidenčního projektu Neugraf v klidné části pražského Smíchova, se skvělou dopravní dostupností a všemi výhodami centra Prahy na dosah ruky.

Moderní designový projekt Neugraf (www.neugraf.cz) ve stylu evropských metropolí byl dokončen před 3 lety. Jedná se o uzavřený areál, který nabízí pro své obyvatele nonstop recepci s ostrahou a kamerovým zabezpečovacím systémem či wellness se saunou přímo v domě. Využít můžete velkou střešní terasu plnou zeleně s unikátními výhledy na Prahu a s možností posezení a grilování s přáteli nebo relaxace či opalování na lehátku. Součástí objektu je též společná prádelna umístěná na stejném patře jako pronajímaná jednotka. V přízemí domu naleznete kavárnu nabízející moderní kuchyni v italském stylu, včetně snídaňových specialit a obědového menu.

Pronajímaný ateliér sestává ze vstupní chodby s velkou šatní skříní, z prostorné koupelny s WC a walk-in sprchovým koutem a z obývacího pokoje s kuchyňským koutem. Elegantní a praktická kuchyňská linka je vyrobena na míru a disponuje dvěma řadami nástěnných skříněk plně využívajících vysoké stropy v místnosti. Součástí kuchyňské linky je elektrická varná deska, lednice s mrazákem, myčka nádobí, mikrovlnná trouba a digestoř s odtahem. Obývací pokoj je vybaven jídelním stolem se dvěma židlemi a rozkládací pohovkou s malým stolkem. K jednotce patří samostatný sklep o výměře 3,5 m².

Jednotka je provedena ve vyšším standardu a může se pochlubit dubovými podlahami, dřevěnými rámy oken, velkoformátovými obklady v koupelně či elegantními LED osvětlujícími prvky. Předokenní žaluzie a topení pohodlně ovládáte prostřednictvím LCD panelu, který slouží též jako domovní videotelefon. Jednotka je vybavena rekuperací ovládanou přes samostatný nástěnný panel a k dispozici jsou též datové rozvody pro zapojení pevného internetu.

Dům je umístěn v poměrně klidné ulici, přitom však se skvělou dostupností městské hromadné dopravy a veškerých potřebných obchodů a služeb. Během pár minut dojdete pěšky přes park Sacré Coeur bočním vchodem přímo do obchodního centra Nový Smíchov s přilehlou stanicí metra Anděl a okolním pulsujícím životem jednoho z nových městských center. Smíchov však není pouze Anděl a nákupní centrum. Smíchov jsou divadla, galerie, kavárny, kde potkáte lidi s vlastním pohledem na věc. Lidi s charakterem. Nacházejte inspiraci v každém z nich.

Měsíční nájemné činí 19.500 Kč, zálohy na služby pro jednu osobu 2.058 Kč (včetně studené a teplé vody a centrálního vytápění). Elektřina a připojení k internetu budou přepsány na nájemce. Kauce činí 39.000 Kč a provize realitní kanceláře 19.500 Kč.

Jednotka je připravena k nastěhování od 1.11.2024. Pro více informací či domluvení prohlídky nás neváhejte kontaktovat.

Cena
19 500 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
služby 2.058 Kč měsíčně, elektřina na nájemce, kauce 39.000 Kč, provize RK 19.500 Kč
Aktualizováno
21. 10. 2024
Adresa
Grafická, Praha 5, Smíchov
ID
J10452
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
30 m2
Patro
2. z 6
Vybaveno
Ano
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Ukazatel energetické náročnosti
88 kWh/m2 za rok
Topení
Ústřední dálkové
Telekomunikace
Internet
Sklep
Výtah
Bezbarierový přístup

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Mgr. Petr Růžička

Mgr. Petr Růžička

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 1+kk v Praze 5.

Podobné nabídky