Prodej rodinného domu, Starý Jičín - Vlčnov, 99 m2

Starý Jičín, Vlčnov


6 300 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 30 024 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Starém Jičíně

Popis

Hledáte rodinný dům s výhledem na Starojický hrad?
Nabízíme k prodeji přízemní rodinný dům s obytným podkrovím v klidné části Starého Jičína, část Vlčnov. Dům je zděný z tvárnic Ytong, střecha sedlová s krytinou Bramac.
V 1. NP je zádveří, obývací pokoj spojený s jídelnou a kuchyní, sociální zařízení, technická místnost a schodiště do patra. Z obývacího pokoje můžete vyjít přímo na terasu. V patře jsou potom 3 neprůchozí pokoje a prostorná koupelna s rohovou vanou spojená s WC. Topení zajišťuje elektrický kotel nebo krbová kamna umístěna v obývacím pokoji. V koupelnách je podlahové topení, v ostatních místnostech radiátory. Dům je zateplený systémem Duotherm. Nízké náklady zajišťuje vrtaná studna se zásobníkem vody o objemu 1,25 m3 a náklady na elektřinu jsou ve výši 3.800 Kč za měsíc. Splašky jsou svedeny do kanalizace a tak nemusíte řešit každého čtvrt roku jejich odvoz.
I když dům není podsklepený, na pozemku je zajištěn dostatek úložných prostor na uložení kol, sportovního nářadí, nářadí k údržbě domu a zahrady nebo na frézu na odhrnování sněhu. Okrasná vzrostlá zahrada nabízí dostatek soukromí. V horkých letních dnes můžete využít k posezení altán, kde si můžete ugrilovat stejk.
Na pozemku je zajištěno parkování pro 3 auta. Příjezd k domu je zajištěn po štěrkové cestě v podílovém vlastnictví.
Mezi hlavní dominanty můžeme zařadit zříceninu hradu Starý Jičín. Ve Starém Jičíně se nachází mateřská i základní škola. Jsou zajištěny veškeré služby spojené s pohodlným bydlením jako pošta, obchod, pekárna, pizzerie, obecní úřad nebo knihovna. Autobusová zastávka je v docházkové vzdálenosti pár minut od domu, dojezd autem do Nového Jičína s veškerou občanskou vybaveností do 7 minut.
O stavu a využitelnosti domu se ujistíte prohlídkou domu ve 3D scanu, videoprohlídce a následně osobní prohlídkou. Pokud Vás tato nabídka zaujala, pro bližší informace kontaktujte Jirku Váhalu a poté se s Vámi rád domluvím na termínu prohlídky.

Cena
6 300 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
21. 10. 2024
Adresa
Starý Jičín, Vlčnov
ID
13743
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
99 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Řadový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
76 m2
Podlahová plocha
99 m2
Plocha nemovitosti
1000 m2
Plocha zahrady
924 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední elektrické, Podlahové
Komunikace
Zpevněná
Doprava
Dálnice, Silnice, Autobus
Voda
Studna
Převod do OV

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Jiří Váhala

Jiří Váhala

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Starém Jičíně.

Podobné nabídky