Prodej rodinného domu, Cetkovice, 57 m2

Cetkovice


1 050 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 5 004 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Cetkovicích

Popis

V zastoupení majitele nabízíme rodinný dům v obci Cetkovice. Jedná se o dům o dispozici 1+1 s přibližnou užitkovou plochou 57 m2, který se nachází na pozemku o celkové výměře 331 m2. Dům je přibližně 100 let starý a je určen k celkové rekonstrukci. Jedná se o místo s genius loci, ze kterého může vkusnou rekonstrukcí vzniknout nádherná chalupa a nebo menší domek k trvalému bydlení.

Dům je tvořen samostatnou kuchyní, obytnou místností s kamny a koupelnou s vanou a toaletou. Rovněž se zde nachází půda, kterou lze přebudovat na obytné podkroví. Dům je napojen na veškeré inženýrské sítě

Na pozemku dále nalezneme dvůr ze kterého je přístupná hospodářská část stavby včetně krytého posezení. V zadní části pozemku nalezneme ještě menší oplocenou zahradu o výměře 140 m2. Parkování je možné vedle domu.

Průkaz energetické náročnosti nebyl dodán a z toho důvodu je uvedena třída G. Nemovitost lze financovat hypotečním úvěrem s jehož vyřízením rádi pomůžeme.

Pro více informací nebo domluvení termínu prohlídky neváhejte kontaktovat realitní makléřku.

Cena
1 050 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
22. 10. 2024
Adresa
Cetkovice
ID
V1423BL004
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
57 m2
Vybaveno
Ne
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Řadový
Plocha nemovitosti
191 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální tuhá paliva
Voda
Vodovod
Výtah
Parkování

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Lea Kocmanová

Lea Kocmanová

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Cetkovicích.

Podobné nabídky