Prodej bytu 2+kk, Poreč, Chorvatsko, 28 m2

Poreč, Chorvatsko


5 692 640 Kč /za nemovitost

Regionální dodavatelé

Popis

Představujeme exkluzivní projekt 106 apartmánů ve vyhledávaném městě Poreč. Zbrusu nový resort leží pouhých 300 metrů od nejbližší pláže a v bezprostřední blízkosti přístavu, odkud se lodí vypravíte na 400 m vzdálený ostrov Sv. Nikoly či 3 hodinovou cestu do Benátek. Resort nabízí veškerou občanskou vybavenost a nespočet možností pro trávení volného času!

Přednosti resortu
• 106 apartmánů s 1, 2, 3 nebo 4 ložnicemi
• Až 388 parkovacích míst
• Resort leží 300 metrů od nejbližší pláže
• V přízemí resortu obchody a další komerční prostory
• V bezprostřední blízkosti mariny - možnost kotvení lodí (kapacita až 120 míst)
• Možnost dalšího pronájmu - skvělá investiční příležitost

Apartmány v novém resortu jsou rozděleny do 4 kategorií - Žlutá, Zelená, Modrá a Penthouse. U celého resortu je kladen důraz na vysokou kvalitu materiálů a moderní styl interiérů.
Apartmány ze Žluté kategorie se nacházejí v 1. a 2. patře. Z oken se vám naskytne krásný výhled na staré město Poreč. Vybíráte z apartmánů buď s 1, 2 nebo 3 pokoji.
Zelená kategorie apartmánů s 1, 2 nebo 3 ložnicemi se také nacházejí v 1. a 2. patře, ale jsou orientovány na jih či jihozápad s výhledem na blízké moře.
Třetím typem jsou apartmány z Modré kategorie v 1. až 3. patře resortu. V nabídce jsou apartmány s 1, 2 nebo 3 pokoji a s různými výhledy buď na moře, na město nebo okna směřují na náměstí resortu.
Posledním typem jsou Penthouse apartmány. Dvoupatrové luxusní apartmány s 3 či 4 pokoji a s přístupem na střešní terasou, odkud si vychutnáte dech beroucí výhled na moře a město.

Vybavení apartmánů
• Vstupní bezpečnostní dveře se zvukovou izolací 34 dB, interiérové dveře z MDF s nerezovou klikou
• Okna s dvojitým sklem, s rámem z hliníku a s argonem (argon pomáhá tepelně izolovat místnost, v létě nepustí teplo do místnosti a v zimě zabraňuje úniku tepla ven)
• V každé koupelně najdete walk-in sprchu z 8 mm skla, nábytek z MDF, zrcadla a podlahové vytápění
• Klimatizace
• Obývací pokoj má 3 vypínače, ostatní místnosti mají 2 vypínače a minimálně 4 zásuvky
• Podlaha v obývacím pokoji bude v provedení vysoce lesklé keramické dlažby (60x60 cm)
• Provedení podlah v ostatních pokojích vybíráte mezi laminem nebo keramickou dlažbu
• Na terasách budou použité speciální keramické dlaždice odolné proti uklouznutí a namrznutí, prosklené zábradlí, elektrickou zásuvkou, odvod/přívod vody

Apartmány budou předány majitelům ve stavu „na klíč“. Nicméně je možné se s developerem domluvit i na kompletním vybavení apartmánů nábytkem.


Předpokládaný termín dokončení projektu je 1.února 2024.

Zaujala Vás tato nabídka? Rádi Vám zodpovíme další dotazy, či zajistíme prohlídku nemovitostí v Chorvatsku. Kontaktujte nás!

Cena
5 692 640 Kč /za nemovitost
Aktualizováno
5. 10. 2024
Adresa
Poreč, Chorvatsko
ID
PA20205
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Ve výstavbě
Plocha užitná
28 m2
Vlastnictví
Osobní
Balkon
Garáž
Lodžie
Terasa

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Peter Forgács

Peter Forgács

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+kk.

Podobné nabídky