Prodej bytu 3+kk, Praha - Chodov, Květnového vítězství, 82 m2

Květnového vítězství, Praha, Chodov


10 950 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 52 184 Kč /měs.

(cena je včetně provize a právních služeb)


Regionální dodavatelé v Praze 4

Stěhovací služby

Popis

Hledáte místo, kde se budete cítit jako doma, a zároveň chcete nabídnout svým dětem bezpečné a komfortní prostředí? Tento prostorný a světlý byt 3+kk v novostavbě s garážovým stáním a balkónem je přesně to, co hledáte!

Byt se skládá z prostorného obývacího pokoje s kuchyňským koutem, dvou samostatných ložnic a moderní koupelny. Součástí bytu je také praktická šatna, která poskytuje dostatek úložného prostoru. Velká okna zajišťují dostatek přirozeného světla po celý den.

K bytu náleží garážové stání, balkón s výhledem do zeleně a sklepní komora, takže už nebudete muset řešit parkování. Moderní novostavba splňuje nejnovější bezpečnostní normy a nabízí energeticky úsporné řešení.

V okolí najdete několik dětských hřišť, školky a školy, stejně jako parky pro procházky či sportovní aktivity. Blízkost veškeré občanské vybavenosti – od obchodů po zdravotnická zařízení – vám zajistí maximální komfort.

Pokud hledáte moderní, bezpečný a pohodlný domov pro svou rodinu, tento byt je přesně to, co potřebujete. Zavolejte nám +420755208087 pro více informací nebo si domluvte prohlídku ještě dnes, Anna Michňová.

Cena
10 950 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena je včetně provize a právních služeb
Aktualizováno
30. 9. 2024
Adresa
Květnového vítězství, Praha, Chodov
ID
13444
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
77 m2
Patro
2. z 4
Vybaveno
Ano
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
82 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Ukazatel energetické náročnosti
142.5 kWh/m2 za rok
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední plynové
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Kabelové rozvody
Doprava
Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Vodovod
Balkon
Garáž
Sklep
Výtah
Bezbarierový přístup

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Jaroslav Beránek

Jaroslav Beránek

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+kk v Praze 4.

Podobné nabídky