Prodej bytu 2+kk, Liezen, Rakousko, 57 m2

Liezen, Rakousko


3 787 835 Kč /za nemovitost

Regionální dodavatelé

Popis

Nabízíme k prodeji byt 2+kk v nově zrekonstruovaném bytovém domě v centru města Liezen. K bytu dále náleží velká terasa a velký sklepní box. Vyhrazené parkovací místo je k pronájmu za €20,- měsíčně nedaleko objektu. Byt je možné užívat v režimu Zweiwohnsits a využívat i ke krátkodobému pronájmu. Podlahové topení, dálkové vytápění.
V domě jsou k dispozici ještě další byty k prodeji od 50 do 120m2 !!

V létě nabízí město Liezen a jeho okolí rozsáhlou nabídku sportů a zábavy. V loukách podél řeky Enns nebo směrem k horské pastvině Hinteregger Alm (1260 m) vedou dobře značené turistické trasy. Horská pastvina Hinteregger Alm není přístupná pouze pěšky, ale také autem. Kousek před pastvinou se nacházejí parkoviště. Liezen leží na cyklotrase Ennstalradweg R7 podél řeky Enns vedoucí loukami a poli. Na horskou pastvinu Hinteregger Alm vede přes 10 km dlouhá Mountainbike trasa. Kolem Liezenu vede Alpentour Steiermark, jedna z nejkrásnějších Mountainbike tras v Alpách.
Koupaliště v Liezenu nabízí velkou louku pro opalování, tobogán, skokanskou věž, dětský bazének, stolní tenis a hřiště pro plážový volejbal.
Při nepříznivém počasí je možné navštívit v bezprostřední blízkosti Liezenu hrad Strechau v Lassingu, klášter Admont v Admontu nebo zámek Trautenfels v Trautenfelsu.

Poznámka RK: V Rakousku hradí kupující provizi realitní kanceláři dle zákona 3,6%, plus daň z nabytí nemovitosti 3,5% a poplatek za zápis do KN 1,1%. Právní a notářské služby se hradí zvlášť. Celkové další výdaje tvoří dohromady cca 12% z kupní ceny.

Pokud máte zájem o prohlídku této nemovitosti, neváhejte nás kontaktovat, rádi Vám zodpovíme Vaše dotazy.

Cena
3 787 835 Kč /za nemovitost
Aktualizováno
20. 9. 2024
Adresa
Liezen, Rakousko
ID
0120
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
57 m2
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Terasa

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Ing. Dušan Macháček

Ing. Dušan Macháček

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+kk.

Podobné nabídky