Prodej rodinného domu, Svinaře, K Vodárně, 253 m2

K Vodárně, Svinaře, Halouny


12 500 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 59 571 Kč /měs.

(včetně provize)


Regionální dodavatelé v Svinařích

Popis

Nabízíme k prodeji hezký, dvougenerační dům v obci Halouny v klidné části obce v blízkosti lesa.

Pokud hledáte klidné bydlení na konci obce u lesa, tak toto je nemovitost pro vás. Jedná se o dvoupodlažní, atypický, podsklepený dům, který je rozdělen na dvě bytové jednotky (4+kk a 2+kk), je možné ho tedy využít jako dvougenerační nebo jako investiční nemovitost. K nemovitosti náleží okrasná zahrada se dvěma krytými parkovacími stáními, venkovním zastřešeným posezením a zahradním domkem.

Bytová jednotka 4+kk je dvoupodlažní. V přízemí se nachází předsíň, prostorný obývací pokoj s kuchyňskou linkou na míru a krbem, dále ložnice, koupelna se sprchovým koutem,WC a komora. V horní části se nachází ložnice s vlastním WC, další ložnice se vstupem na balkón se vstupem na půdu.

Obytná jednotka 2+kk je také dvoupodlažní, nachází se ve druhé části domu a má samostatný vchod. Skládá se z předsíně, koupelny s vanou a WC, obývacího pokoje s kuchyňským koutem a schodištěm do horní prostorné podkrovní ložnice s malou koupelnou, kde je WC a umyvadlo. Kuchyně byla vyrobena truhláři na míru. Součástí vybavení kuchyně je myčka, trouba digestoř a indukční deska.

Dům je vytápěn za pomocí tepelného čerpadla, ve větší jednotce je možno vytápět i krbem. Dům je připojen na vodovodní přípojku, odpad je řešený vlastní čističkou. Dům v průběhu posledních let prošel drobnými rekonstrukcemi. V domě jsou plastová okna s dřevěným dekorem, fasáda, izolace, střecha. Celý dům je nově vymalován.

V případě zájmu o prohlídku nebo více informací kontaktujte makléře.

Cena
12 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize
Aktualizováno
4. 7. 2024
Adresa
K Vodárně, Svinaře, Halouny
ID
80955
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
253 m2
Vybaveno
Ne
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Plocha budovy
246 m2
Plocha nemovitosti
1266 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Doprava
Silnice, Autobus
Balkon
Garáž
Sklep
Terasa
Parkování
Bazén

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Tomáš Brejcha

Tomáš Brejcha

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Svinařích.

Podobné nabídky