Prodej vícegeneračního domu, Nové Strašecí, Al. Jiráska, 192 m2

Al. Jiráska, Nové Strašecí


12 990 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 61 907 Kč /měs.

(včetně provize a právního servisu)


Regionální dodavatelé v Novém Strašecí

Popis

Exkluzivně si Vám dovoluji nabídnout ke koupi dvougenerační dům v Novém Strašecí, v ulici Al. Jiráska. Jedná se o rodinný dům z roku 1970, který má oddělené vchody do dvou bytových jednotek. V původní části domu je bytová jednotka o dispozici 2+1, s rekonstruovanou koupelnou a WC, kuchyně s průchozím obývacím pokojem do ložnice jsou v původním stavu. V nové přistavěné části je vstup do druhé bytové jednotky o dispozici 3+1. V přízemí se nachází koupelna a samostatná toaleta s bidetem a umyvadlem a zároveň prostorná šatna. Po schodech se dostaneme do podkroví, kde se nachází kuchyně s obývacím pokojem, ložnicí, dalším pokojem, toaletou. Obě bytové jednotky není problém jednoduše propojit z chodby.

Technické záležitosti: vytápění plynovým kotlem s ústředním topením a krbová kamna, napojeno na elektřinu, vodovod, kanalizaci, plyn. Okna jsou kombinace eurooken v podkroví a plastových trojskel v přízemí, bezpečností vstupní dveře. Střecha zateplená, betonová taška.

Prostorná zahrada se vzrostlými stromy nabízí dostatek soukromí. Realizovat se můžete ve skleníku, venkovní kuchyni s posezením nebo třeba v prostorné garáži s dílnou. V zahradě je také příprava na bazén.
Velkou výhodou tohoto domu je jeho poloha. Nové Strašecí se nachází v blízkosti dálnice D6, což zajišťuje velmi dobré spojení do hlavního města. Město samotné nabízí veškerou občanskou vybavenost, včetně škol, školek, obchodů, restaurací, sportovních a zdravotních zařízení.
Pokud hledáte dvougenerační dům v klidné lokalitě s dobrou dostupností do Prahy, tento dům je ideální volbou pro vás.
Pro více informací a domluvení prohlídky mě neváhejte kontaktovat.

Cena
12 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize a právního servisu
Aktualizováno
23. 7. 2024
Adresa
Al. Jiráska, Nové Strašecí
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
192 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
998 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Ing. Adolf Cír

Ing. Adolf Cír

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje vícegeneračních domů v Novém Strašecí.

Tipy Realitymatu

Podobné nabídky