Prodej rodinného domu, Trutnov, Polská, 165 m2

Polská, Trutnov - Poříčí


7 570 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 36 076 Kč /měs.

(Financování zajistíme bezplatně s garancí vrácení rezervační zálohy.)


Regionální dodavatelé v Trutnově

Popis

Rodinný dům prošel náročnou rekonstrukcí interiéru, k dokončení exteriéru a zahrady však z osobních důvodů ze strany majitelů nedojde a dům proto míří do prodeje. Dovolte mi tedy, abych Vám nabídla tu vkusně zrekonstruovanou stavbu, kam je možné se okamžitě nastěhovat.
Rekonstrukce započala na podzim roku 2022 a skončila 2024. Okna byla vyměněna za dřevěná s trojskly, dům dostal nové rozvody odpadů, vody, vytápění, elektroinstalace a zrekonstruován byl i kompletní interiér. Navíc je zde příprava pro napojení na solární panely a elektrickou stanici pro nabíjení vozu.
Dispozice domu je 5+1 a je členěna následovně:
- 1.PP - dům je celý podsklepený s dělením na 2 části (32 m2 + 19 m2 + dělící chodba)
- 1.NP - zádveří, hala se schodištěm, koupelna s vanou i sprchovým koutem, samostatné WC, vstup na zadní část zahrady, kuchyně s prostorem pro jídelnu (16,3 m2), obývací pokoj (20 m2) a ložnice (8,7 m2 - lze využít i jako pracovnu).
- 2.NP - chodba, 3 ložnice, WC s umyvadlem
- podkroví - vhodné jako úložný prostor
Terasové podlahy byly renovovány a zachovány, v obytných místnostech jsou třívrstvé kvalitní podlahy s dřevěnou povrchovou úpravou, kuchyňská linka na míru včetně vestavěných spotřebičů, koupelny ve francouzském stylu.
Garáž pro 1 automobil je v původním, ale dobrém stavu bez nutných investic.
Střecha je v bezvadném stavu, s eternitovou krytinou. Fasáda by si zasloužila nový kabát a případné zateplení. Ohřev vody zajišťují bojlery, vytápění kotlem umístěným ve sklepě, voda je z veřejného řádu, ale na pozemku je i původní studna s užitkovou vodou.
Celková plocha pozemků činí 622 m2, z toho je 510 m2 zahrada. Zahrada je členěna na přední a zadní část, přičemž jsou doporučeny terénní úpravy a vybudování nového předního plotu. Plot mezi domem a sousedním pozemkem je na náklady sousedního pozemku. Parkování na vlastním pozemku pro další 1-2 automobily.
Zastávka BUS/MHD 20 m od domu, zastávka ČD 7 min chůze. Veškerá vybavenost v dosahu včetně ZŠ, obchodů a dalšího.
Rezervační záloha je stanovena na 200.000,-Kč a započítává se na úhradu kupní ceny.
PENB je ve zpracování, proto uvádíme energetickou náročnost "G".

Cena
7 570 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Financování zajistíme bezplatně s garancí vrácení rezervační zálohy.
Aktualizováno
6. 8. 2024
Adresa
Polská, Trutnov - Poříčí
ID
080624
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
210 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Okraj obce
Podlahová plocha
165 m2
Plocha nemovitosti
622 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Klára Špetlová

Klára Špetlová

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Trutnově.

Tipy Realitymatu

Podobné nabídky