Prodej bytu 3+1, Formentera del Segura, Španělsko, 69 m2

Formentera del Segura, Španělsko


1 861 500 Kč /za nemovitost

Regionální dodavatelé

Popis

Prostorný apartmán ve druhém patře na prodej v rezidenční zástavbě „Dos Palmeras“ – Formentera Del Segura (jen 10 minut od pobřeží!).

Tento komlex (dokončený 2006) je plně uzavřený a má udržované společné prostory, výtah a společný bazén a solárium.

Obytná plocha se skládá z velkého otevřeného obývacího pokoje s jídelnou, který vede do vybavené kuchyně, která má dostatek pracovního a úložného prostoru a oddělenou technickou místnost.

Dále jsou zde 2 dvoulůžkové ložnice (hlavní ložnice s vestavěnými skříněmi) a velká rodinná koupelna se sprchovým koutem.

Jednou z hlavních výhod tohoto apartmánu je nadprůměrně velká sluneční terasa, která vede z obývacího pokoje – ideální pro relaxaci i stolování !

Nemovitost je udržována ve vysokém standardu a bude nabízena převážně zařízená (podléhá nabídce).

V pěší vzdálenosti od domu najdete širokou škálu občanské vybavenosti včetně obchodů, barů, restaurací, náměstí a autobusové zastávky.

Formentera je kousek autem od aquaparku v Rojales a několika vynikajících golfových hřišť, jako je La Marquesa a La Finca.

Úžasné pláže s modrou vlajkou Guardamar jsou jen kousek od apartmánu a letiště Alicante je 30 minut jízdy autem.

Při prohlídce této nemovitosti Vás bude doprovázet náš česky mluvící spolupracovník, který se Vám bude věnovat po celou dobu návštěvy Španělska.
Zajistíme Vám dopravu z letiště do místa ubytování a zpět.

Cena
1 861 500 Kč /za nemovitost
Aktualizováno
26. 6. 2024
Adresa
Formentera del Segura, Španělsko
ID
CM9333
Stavba
Skeletová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
69 m2
Vlastnictví
Osobní
Terasa

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Vladimír Dostál

Vladimír Dostál

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+1.

Podobné nabídky