Prodej rodinného domu, Varnsdorf - Studánka, 173 m2

Varnsdorf, Studánka


8 980 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 42 796 Kč /měs.

(včetně poplatků, včetně provize)


Regionální dodavatelé v Varnsdorfu

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Popis

Dům pro opravdu velkou rodinu, ale také nemovitost nabízející díky své poloze a rozlehlosti potenciál komerčního ubytování!

+ 7+1
+ 173 m2
+ pozemek 1602 m2
+ garáž pro 2 auta
+ nová střecha
+ izolované podkroví
+ zatepleno
+ možnost chovu užitkových zvířat
+ v srdci krásné přírody

Tohle místo si vás zkrátka získá. Klid, krásná příroda vybízející k výletům i sportovním aktivitám a především velkolepý prostor na pozemku, ale i uvnitř! To vše dokonale podtrhuje příjemná atmosféra typické horské chalupy příznačné pro tuto oblast. Poznejte blíže tento dům v obci Studánka ležící 3 km jihovýchodně od Varnsdorfu, jehož je součástí.

Dům leží na pozemku o celkové velikosti 1 602 m2 a poskytuje dostatek prostoru pro zahradní posezení, grilování i dětské radovánky. Část pozemku je aktuálně využívaná k chovu několika koz včetně malé stáje.

Dům nabízí přízemí s podkrovím a je dispozičně řešený jako 7+1 o celkové ploše 173 m2. Přízemí patří velké garáži, kuchyni s jídelnou, obývacímu pokoji, ložnici, samostatné toaletě s přilehlým sprchovým koutem, kotelně s kotlem na tuhá paliva včetně prostoru pro uhlí a chodbě se schodištěm do podkroví. Tam je umístěna pracovna, 3 pokoje, 2 ložnice a prostor kde koupelna čeká na dokončení. Pro lepší představu o dispozičním řešení a rozloze jednotlivých místností si prohlédněte půdorysy v galerii.

Dům má izolované podkroví, novou střechu a zateplení. Půda je zaizolovaná po celé ploše až do štítu a dává možnost dalšího využití pro zhotovení pokojů. O vytápění se stará kotel na tuhá paliva, o ohřev vody pak elektrický bojler. Voda je přivedena z vlastni studny 16m a vrtu 50m. Odpad je řešen septikem.

Vzhledem k počtu místností a podlahové ploše se přímo nabízí využít tuto nemovitost pro podnikání, kdy může být skvělým zázemím pro turisty, a to jak v létě tak v zimě. V letních měsících si užijete pěší i cykloturistiku a v zimě je pak velkou výhodou pouze 6 kilometrů vzdálený lyžařský areál Jiřetín pod Jedlovou.

Obec Studánka je klidnou částí města Varnsdorf, od kterého leží 3 km jihovýchodně. Díky komfortní občanské vybavenosti Varnsdorfu, budete bydlet na samotě a přesto ve městě. K dispozici budete mít dostatek supermarketů i hypermarketů, 8 mateřských škol, 6 základních a 4 střední školy. Vyrazit můžete za kulturou do Městského divadla Varnsdorf, kina nebo do několika galerií. Nechybí ani zdravotní péče, kterou zajišťují Nemocnice a Poliklinika Varnsdorf a další. Na své si přijdou i milovníci sportu. Ve městě najdete plavecký bazén se saunou a tobogánem, sportovní halu, fotbalové hřiště, lehkoatletický stadion, zimní stadion, tenisové kurty a mnoho dalšího. Spojení s obcí Studánka zajišťují pravidelné spoje městské hromadné dopravy.

Neváhejte mě kontaktovat pro bližší informace o této jedinečné nemovitosti v srdci krásné přírody. Ráda se s vámi potkám na společné prohlídce! S financováním vám pomohou naši specialisté na hypotéky. V případě dalších dotazů mě kontaktujete.

Cena
8 980 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně poplatků, včetně provize
Aktualizováno
27. 6. 2024
Adresa
Varnsdorf, Studánka
ID
01109
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
210 m2
Vybaveno
Ne
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
154 m2
Podlahová plocha
173 m2
Plocha nemovitosti
1593 m2
Plocha zahrady
1448 m2
Elektřina
230V
Odpad
Septik, Trativod
Topení
Ústřední tuhá paliva, Jiné
Komunikace
Betonová
Telekomunikace
Internet
Doprava
Vlak, MHD, Autobus
Voda
Místní zdroj, Studna
Garáž
Sklep
Výtah
Parkování

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Ing. Jindra Ševčíková

Ing. Jindra Ševčíková

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Varnsdorfu.

Podobné nabídky