Prodej rodinného domu, Kozlovice, 130 m2

Kozlovice


6 000 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 28 594 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Kozlovicích

Popis

Exklusivně nabízíme prodej rodinného domu 4+2 o zastavěné ploše 184 m2 v obci Kozlovice, okres Frýdek-Místek. Nemovitost je částečně podsklepená (15 m2), s jedním obyvatelným nadzemním podlažím, které se skládá ze dvou bytových jednotek se samostatnými vchody. První bytová jednotka má dispozici 3+1 s příslušenstvím a druhá 1+1. Je zde i možnost obě bytové jednotky spojit do jednoho velkého celku. Dům je zastřešen sedlovou střechou (krytina - střešní tašky, lepenka), v podkroví se nacházejí půdní prostory. Dům je obdélníkového půdorysu. Původní část domu je stará asi 100 let, přístavbou byl půdorys mírně rozšířen v 60. letech. Okna jsou dřevěná kastlíková, ve verandě, která byla dodatečně přestavěna z původního balkonu, jsou okna plastová s dvojsklem. V bytové jednotce 3+1 byly udělány nové betonové podlahy. Dům je napojen na elektrickou energii, obecní vodovod, odkanalizován je do vlastní žumpy s trativodem. Vytápění zajišťuje plynový kotel, nebo kotel na tuhá paliva.
U domu je přistavěna stodola, která zastřešením navazuje na střechu původní části domu. Ve stodole je vstupní otvor do malého zemního sklípku na ovoce. Dalšími stavbami na pozemku jsou hospodářská budova a zděná garáž s prádelnou. Velice hezká udržovaná zahrada o velikosti 2 254 m2 je svažitá, nachází se na ní okrasné porosty a ovocné dřeviny. Je z ní krásný výhled do okolí. Příjezdová cesta je obecní - asfaltová.
Rodinný dům v současnosti slouží jako rekreační objekt pro rodinnou rekreaci. Je obyvatelný a záleží na novém majiteli, zda ho využije k trvalému bydlení nebo jako víkendovou a prázdninovou chalupu.

Cena
6 000 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
15. 8. 2024
Adresa
Kozlovice
ID
OR959
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
130 m2
Typ objektu
Přízemní
Podlahová plocha
130 m2
Plocha nemovitosti
2427 m2

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Friedlová Elen - majitel RK

Friedlová Elen - majitel RK

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Kozlovicích (okr. Frýdek-Místek).

Podobné nabídky