Prodej rodinného domu, Kozlovice, 190 m2

Kozlovice


7 499 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 35 738 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Kozlovicích

Popis

Hledáte ideální místo pro pohodlné a klidné bydlení? Nabízíme vám prostorný rodinný dům v malebné obci Kozlovice, který vás okouzlí svým promyšleným dispozičním řešením 5+2. Tento dům nabízí skvělou příležitost pro dvougenerační bydlení, takže se skvěle hodí pro velkou rodinu nebo pro ty, kteří chtějí žít blízko svých blízkých, ale zároveň si zachovat dostatek soukromí.

Při vstupu do domu vás uvítá hala, která vede do dalších místností. Přízemí zahrnuje světlý obývací pokoj propojený s kuchyní, moderní koupelnu vybavenou vanou, sprchovým koutem a toaletou, samostatné WC, útulnou ložnici a pracovnu. Dominantou přízemí je nádherná terasa s výhledem do udržované zahrady o rozloze 1 127 m², kde si můžete vychutnat klid a pohodu s rodinou či přáteli.

V patře domu naleznete dva obytné pokoje, obývací pokoj s kuchyňským koutem, který lze jednoduše přeměnit na další dva samostatné pokoje, pracovnu a koupelnu s toaletou. Nechybí ani půdní vestavba, která nabízí další obytný pokoj a praktické úložné prostory.

Dům je celopodsklepený, což poskytuje dostatek prostoru pro garáž, tři sklepní místnosti a technickou místnost. Tato část domu je ideální pro uskladnění sezónních věcí nebo pro vytvoření dílny či domácího fitness centra.

Nemovitost prošla pečlivou rekonstrukcí, která zahrnuje nové rozvody elektřiny, omítky a plastová okna. V přízemí byly instalovány nové dřevěné podlahy, moderní kuchyňská linka a zrekonstruovaná koupelna. V horním patře je již kompletně zrekonstruovaný obytný pokoj, a zbytek patra je před dokončením, což vám dává příležitost dokončit ho podle vlastních představ a potřeb.

O vytápění domu se stará spolehlivý plynový kotel s rozvodem do ústředního topení, což zajišťuje pohodlí a teplo po celý rok.

Tento dům v Kozlovicích čeká právě na vás, aby se stal vaším novým domovem. Přijďte se přesvědčit na vlastní oči a objevte všechny výhody, které vám tato nemovitost nabízí!

Zaujala Vás tato nemovitost? Financování Vám ZDARMA vyřídí náš hypoteční specialista s dlouholetou praxí v oboru, za nejvýhodnějších podmínek na trhu. Pro více informací nebo domluvu osobní prohlídky nemovitosti, nás kontaktujte, těšíme se na Vás. Nabízíme vám také možnost online prohlídky prostřednictvím videohovoru, nemovitost si tak můžete prohlédnout z pohodlí svého domova.

Vzhledem k tomu, že průkaz energetické náročnosti budovy zatím nebyl předložen, jsme dle zákona povinni uvádět třídu G.

Cena
7 499 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
28. 8. 2024
Adresa
Kozlovice
ID
1111
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
190 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
1127 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Michaela Klechová

Michaela Klechová

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Kozlovicích (okr. Frýdek-Místek).

Podobné nabídky