Prodej vily, Pilar de la Horadada, Španělsko, 300 m2 (ID: 1462389)

Pilar de la Horadada, Španělsko


21 247 525 Kč /za nemovitost

Regionální dodavatelé

Popis

Nově postavená vila v El Pilar de la Horadada je výjimečná nemovitost nabízející bezkonkurenční polohu. Nachází se v klidné oblasti a nabízí pohodlí v blízkosti všech základních služeb, jako jsou supermarkety, lékárny, zdravotní střediska a školy. Blízkost pláží z něj navíc dělá ideální volbu pro ty, kteří si chtějí užít moře a písek.

Tento dům byl postaven a navržen s velkým důrazem na detail, což se odráží v jeho vynikající povrchové úpravě a kvalitě. Prostorně dispozičně řešený, sestává ze 4 ložnic a 5 koupelen, poskytuje dostatek prostoru pro celou rodinu. Velký obývací pokoj s vybavenou kuchyní má velkorysá okna, která propouštějí přirozené světlo a vytvářejí světlou a útulnou atmosféru.

Jednou z výjimečných vlastností této nemovitosti je její soukromý bazén, ideální pro osvěžující koupání v letních dnech. Navíc má velkou posilovnu, ideální pro ty, kteří chtějí zůstat ve formě, aniž by opustili domov.

Vila také nabízí soukromou podzemní garáž zajišťující bezpečný prostor pro parkování vozidel. Navíc má velký suterén, který lze využít jako hernu nebo i jako prostor pro další hosty.

Nemovitost se prodává plně zařízená a připravená k nastěhování, což z ní činí vhodnou volbu pro ty, kteří se chtějí přestěhovat bez starostí se zařizováním. Stručně řečeno, tato nově postavená vila v El Pilar de la Horadada je jedinečnou příležitostí užít si pohodlné a luxusní bydlení na privilegovaném místě.

2 podlaží
4 ložnice
5 koupelen
Terasa
Parkovací stání v ceně
Použité/zachovalé
Vestavěné skříně, komora
Orientace na jih, východ
Postaveno v roce 2021

Má 2 špičky klimatizace, topnou podlahu
Dvojitý krystaly v oknech
Stavební materiály a veškeré vybavení a elektro domestika jsou velmi kvalitní.
Pouze vnější přístup přizpůsobený pro osoby se sníženou pohyblivostí
Alarm a kamerový systém v celém domě
Garáž pro 5 aut
460m2 pozemek, zastavěná plocha 437 m2

Cena
21 247 525 Kč /za nemovitost
Aktualizováno
5. 7. 2024
Adresa
Pilar de la Horadada, Španělsko
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
300 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
460 m2
Garáž

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Martina Kroupová

Martina Kroupová

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje vil.

Podobné nabídky