Prodej bytu 1+kk, Přezletice, Pod Zahrady, 43 m2 (ID: 1465230)

Pod Zahrady, Přezletice


4 800 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 22 875 Kč /měs.

(včetně provize RK a právních služeb)


Regionální dodavatelé v Přezleticích

Úklidové služby

Popis

Nabízíme Vám ke koupi byt 1+kk s parkovacím stáním v Přezleticích, v novostavbě bytového domu jen 500m od hranice hl. m. Prahy. Přezletice sousedí s MČ Praha – Vinoř, na jejíž zástavbu plynule navazují, a jsou dostupné linkami MHD od metra Letňany za 12 minut.

Byt 1+kk o vnitřní výměře 36,11m2 plus balkón 4,62m2 je umístěný v 1. patře bytového domu s výtahem z r. 2020, postaveným v rámci moderního bytového komplexu v příjemné lokalitě u Ctěnického háje. K bytu náleží zděný sklep 2m2 a v ceně bytu je i parkovací stání na vlastním pozemku 12m2 u domu, který bude převeden do vlastnictví kupujícího.

Obývací pokoj s kuchyňským koutem, vybavený kuchyňskou linkou se spotřebiči (indukční sporák, el. trouba, myčka), má výstup na balkón s výhledem do volné krajiny s potokem, a to směrem na jihovýchod, takže se v zimě moc neprotopí. Koupelna je se sprchovým koutem a s WC a je v ní instalovaný plynový kotel včetně ohřevu TUV. Byt je vkusně vybavený, má vinylové podlahy a dodnes září novotou.

Novostavba bytového domu, kolaudovaná před 4 roky, je díky profesionální správě stále v perfektním stavu. Má tři vchody a v každém je k dispozici kočárkárna. Průkaz energetické náročnosti budovy má hodnotu B, proto náklady na energie jsou velmi malé.

Přezletice a k nim přilehlá MČ Praha - Vinoř jsou příjemným místem pro život. Nedaleko od domu se nachází Ctěnický háj s rybníkem a s areálem Ctěnického zámku. Ve Vinoři se k procházkám nabízí rozlehlý park za Vinořským zámkem a Obůrka. V lokalitě je také řada sportovišť (dětská hřiště, tenisové kurty, fotbalová hřiště, tělocvičny, golfové hřiště) a je protkána řadou cyklostezek.

V Přezleticích je MŠ, ZŠ a restaurace. Přímo v bytovém komplexu najdete prodejnu potravin, ordinaci praktického lékaře, dermatologii, kosmetický salón, komunitní centrum, dětské hřiště a nové sportovní hřiště s tartanovým povrchem. Další obchody a služby včetně lékárny a supermarketů BILLA a NORMA najdete ve Vinoři cca 10 minut chůze od domu.

Tato nemovitost je nabízena výhradně naší kanceláří.

Cena
4 800 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize RK a právních služeb
Aktualizováno
3. 7. 2024
Adresa
Pod Zahrady, Přezletice
ID
7105
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
38 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
43 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Balkon

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

J. Říha

J. Říha

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 1+kk v Přezleticích.

Tipy Realitymatu

Podobné nabídky