Prodej rodinného domu, Praha - Záběhlice, Jabloňová, 241 m2 (ID: 1475182)

Jabloňová, Praha 10 - Záběhlice


15 999 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 76 247 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Praze 10

Stěhovací služby

Popis

V exkluzivním zastoupení Vám nabízím prodej řadového rodinného domu o dispozici 6 + 1 se zahradou a třemi suterénními místnostmi, terasou a balkonem o celkové podlahové ploše 241 m2. Dům se nachází na Praze 10 v Záběhlicích v ulici Jabloňová.
Je možné, aby jste si jako kupující převzali stávající hypotéku ve výši 6,3 mil. s úrokem 2,2 % a fixací ještě na 6 let. To Vám může výrazně zlevnit nákup této nemovitosti.
Dostupnost do centra Prahy je skvělá pomocí vlakového spojení. 5 min pěšky od domu se nachází stanice vlaku Praha - Zahradní Město a odtud se dostanete za 10 na Hlavní či Masarykovo nádraží.
Skládá se ze čtyř podlaží, přičemž jedno je podlaží suterénní a tři nadzemní. K domu patří také zahrada o velikosti 81 m2 a zastavěná plocha domu má 71 m2. Pro více fotek a informací navštivte můj web, který najdete dole ve vizitce

Interiér domu je řešen vkusně a prakticky. Je vidět, že majitelé si dům stavěli pro sebe a měli vkus. V domě se budete cítit krásně. Příjemnou útulnou atmosféru dovede k dokonalosti velký krb v obýváku.

Dům je navržen tak, aby poskytoval maximální komfort a praktičnost. V přízemí se nachází velký obývací pokoj, který je propojen s plně vybavenou kuchyní. Tento prostor je díky francouzskému oknu plný světla a přímo z něj je možné vyjít na terasu a do zahrady. Kromě toho je v přízemí samostatná toaleta, spíž a na chodbě také vestavěná skříň, která poskytuje dostatek úložného prostoru. V obývacím pokoji je také velký krb na dřevo, který dodává domu útulnou atmosféru a v zimních měsících poskytne příjemné teplo. Útulnou atmosféru obývací místnosti dotváří také knihovna z dřevěného masivu. Kuchyňská linka je vybavena vestavěnou troubou, lednicí s mrazákem, varnou deskou, myčkou nádobí, mikrovlnnou troubou a digestoří.

V prvním patře najdete tři samostatné pokoje, samostatnou toaletu a koupelnu s rohovou vanou. Dva pokoje ve směru do zahrady mají vstup na balkon a dva jsou také vybavené velkou vestavěnou skříní.

Druhé patro je patro podkrovní, tedy má šikmý strop. Nachází se zde další dva samostatné pokoje, koupelna s toaletou a sprchovým koutem. Pokoj který je orientován do zahrady má vstup na velkou terasu s výhledem a je vybaven dvěma prostornými a za dveřmi skříně skrytými vestavěnými šatnami.

Suterén domu nabízí čtyři místnosti, které lze využít jako dílnu nebo sklad. V současné době byla jedna místnost využívána jako prádelna a jedna jako keramická dílna s pecí. (pec bude v případě přání odvezena). K dispozici je zde sprchový kout a umyvadla. Ze suterénu je také přímý vstup na zahradu.

Zahrada, terasy a balkon jsou orientovány na jih, což zaručuje dostatek světla a klidu. Na severní stranu, orientovanou do ulice, jsou umístěny kuchyň, koupelny a dva menší pokoje, které lze využít jako pracovny.

Tento dům je dokonalým místem pro rodinný život. Kousek pěšky od domu najdete polikliniku,školy,školky i sportovní vyži...

Cena
15 999 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
1. 7. 2024
Adresa
Jabloňová, Praha 10 - Záběhlice
ID
dopd00001
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
241 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
241 m2
Plocha nemovitosti
152 m2
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Roman Eder

Roman Eder

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Praze 10.

Podobné nabídky