Prodej atypického bytu, Ženeva (Genf), Švýcarsko, 521 m2 (ID: 1477505)

Ženeva (Genf), Švýcarsko


Cena na vyžádání

(Cena včetně všeho je 7.900.000 CHF)


Regionální dodavatelé

Popis

Společnost ″Protsenko & Co.″ v zastoupení majitele nabízí k prodeji úchvatný dvoupatrový duplex 12+kk v attice s vynikající lokalitou v samém srdci Ženevy, přímo na nábřeží jezera Lac de Genève.

Uvedené fotografie jsou skutečné a přesně odpovídají stavu nemovitosti!

Tento luxusní dvoupatrový byt o rozloze 521 m2 se nachází v krásné budově z 19. století jen pár kroků od jezera. Byl navržen s nejvyšší kvalitou materiálů a disponuje dvanácti elegantními místnostmi. S výtahem pouze pro tento byt a uzavřenou garáží pro dvě vozidla vás okouzlí svou elegancí a krásou provedení. Díky centrální poloze budete mít rychlý a snadný přístup k obchodům, školám, letišti, dálnici a dalším službám.

Dispozici duplexu na 4.NP tvoří úchvatný obývací pokoj a prostorná jídelna, které se elegantně propojují s plně vybavenou kuchyní. Tato úroveň nabízí skvělé prostory pro společné chvíle a pohodlné večeře s rodinou a přáteli. Vedle toho se na tomto patře nachází nádherná hlavní ložnice s vkusně zařízenou šatnou a soukromou koupelnou, což vytváří prostor skutečného útočiště. K tomu je k dispozici prostorná kancelář pro pracovní potřeby a hostitelské WC pro pohodlí návštěv.

Na 5. NP naleznete odpočinkové a rekreační zázemí, které přináší pocit luxusu a pohody. Zde se nachází moderně vybavená posilovna s dostatkem přirozeného světla, aby vaše cvičení bylo zážitkem. Vychutnejte si také výjimečný komfort parní sauny, která vás uvolní a nabije novou energií. Dále zde najdete televizní pokoj, ideální pro zábavné večery a odpočinek s rodinou. Součástí této úrovně je další prostorná ložnice s šatnou a luxusní koupelnou, což zaručuje pohodlný a soukromý prostor pro odpočinek. Dále jsou zde další kancelář a dvě ložnice s vlastními elegantními koupelnami. Není nic jako trávit chvíle na terase s úchvatným výhledem na Ženevské jezero a slavnou fontánu Jet d'Eau. Je to symbolický symbol města, vysílá 500 litrů vody za sekundu 140 metrů do vzduchu na jezeře. Tuto část duplexu činí místem, kde snový životní styl dosahuje svého vrcholu.
Kromě toho je k dispozici samostatná část v attice o rozloze 128 m2, která je přístupná prostřednictvím výtahu pouze pro tento byt. Tato část zahrnuje vinný sklep, prádelnu, dvě ložnice s přilehlými koupelnami a přímý přístup k parkovacímu boxu.

Informace o duplexu:
- Celková plocha: 521 m2
- Počet místností: 12
- Počet koupelen: 4
- Rok výstavby: 1905
- Prostorné vestavěné skříně
- Plně vybavená kuchyně: lednice, myčka, párač, indukční varné desky, trouba
- Pračka, sušička
- Radiátory
- Trojitá okna
- Videotelefon
- Plynové vytápění
- Terasa
- Turecké lázně
- Výtah pouze pro tento byt

Neváhejte nás kontaktovat ohledně Vašich přání. Máme k dispozici stovky nemovitostí ve Švýcarsku a Francii a jsme připraveni být Vaší oporou při hledání toho správného objektu.

Cena
Cena na vyžádání
Poznámka k ceně
Cena včetně všeho je 7.900.000 CHF
Aktualizováno
3. 7. 2024
Adresa
Ženeva (Genf), Švýcarsko
ID
СHG.1
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
521 m2
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Balkon
Garáž
Terasa

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Alexandr Protsenko

Alexandr Protsenko

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje atypických bytů.

Podobné nabídky