Prodej rodinného domu, Svoboda nad Úpou, Lázeňská, 186 m2

Lázeňská, Svoboda nad Úpou


7 490 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 35 695 Kč /měs.

(Cena je včetně realitního servisu.)


Regionální dodavatelé v Svobodě nad Úpou

Popis

Vítejte ve Svobodě nad Úpou s možností pořídit si rodinný dům v německém stylu, který byl vystaven v horském duchu, odolný vůči vnějším vlivům. Tento rodinný dům 6+kk je v dobrém stavu. V roce 2022 zde byla provedena celková rekonstrukce střešní krytiny, v r. 2010 hydroizolace a podlahy a v r. 2000 schodiště, vnější a vnitřní omítky, koupelna a WC, kuchyně, rozvody elektřiny, vody a odpadů, ohřev vody a zdroj vytápění.
Jedná se o samostatný rodinný dům se zahradou a celkovým pozemkem 1267 m2, nacházející se v širším centru obce. Podlahová plocha vč. příslušenství činí 186,0 m2. Dům má 2 nadzemní podlaží, využité podkroví a je částečně podsklepený. Je zde zaveden obecní vodovod a kanalizace. Vytápění je řešeno elektrickými přímotopy a krbem v hlavní místnosti v 1.nadzemním podlaží. Ohřev vody zajišťuje elektrický bojler.
V suterénu se nachází sauna s ochlazovacím bazénkem.
Na zahradě se nacházejí ovocné a okrasné dřeviny a přístřešek k venkovnímu posezení.
Tento rodinný dům je bez zatížení věcnými břemeny.
V obci se nachází mateřská a základní škola, lékařská péče, pošta.
Svoboda nad Úpou je známým místem Krkonoš mezi Janskými Lázněmi a Mladými Buky, ze kterého je v krátké dojezdové vzdálenosti k oblíbeným místům, jako je Stezka korunami stromů, lanovka na Černou horu nebo Rýchory. Unikátní je také Slunečná stráň. Ski areál ve Svobodě nad Úpou je součástí SkiResortu Černá hora - Pec se společným skipasem.
K dispozici jsou upravované běžecké tratě, v létě okolí protkává síť cyklostezek s možností zapůjčení horských kol a koloběžek.
Tento horský rodinný dům můžete využívat k vlastnímu pobytu či jej můžete poskytovat ke komerčním účelům, ubytování.
S vyřízením hypotéky vám rádi pomůžeme.
Rádi vás touto nemovitostí provedeme, pro prohlídku nás neváhejte kontaktovat.

Cena
7 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena je včetně realitního servisu.
Aktualizováno
3. 9. 2024
Adresa
Lázeňská, Svoboda nad Úpou
ID
0013
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
186 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha nemovitosti
1267 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Jana Štěpánová

Jana Štěpánová

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Svobodě nad Úpou.

Tipy Realitymatu

Podobné nabídky