Prodej rodinného domu, Svoboda nad Úpou, Pod Světlou horou, 160 m2

Pod Světlou horou, Svoboda nad Úpou


12 499 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 59 567 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Svobodě nad Úpou

Popis

Dům k bydlení i relaxu ve Svobodě nad Úpou

Před domem zahrada, za domem les. K tomu božský klid a nekonečná zábava na sjezdovce jen pár minut od dveří. Přesně tohle si můžete užívat kdykoli se vám zachce – v rodinném domě ve Svobodě nad Úpou.

Dům má dvě patra a výměru 160 m2. V přízemí jsou čtyři místnosti, dva sprchové kouty a koupelna. Nahoře v patře je obývací pokoj s kuchyní, čtyři ložnice a koupelna s WC.

Z dlouhé chodby se dostanete do všech místností v přízemí. Kromě tří pokojů je tu i místnost s přípravou na linku, kde může vzniknout kuchyňka. Ta se bude hodit, pokud přemýšlíte o vícegeneračním bydlení nebo pronájmu části domu výletníkům.

Po schodišti vyjdete do patra, kde na vás dýchne atmosféra opravdové retro pohody. Dřevěné trámy, krbová kamna… a k tomu balkon s výhledem do širého okolí. V kuchyni si nachystáte něco na zub a do čtyř ložnic uložíte celou rodinu i partu kamarádů.

Na pozemku o výměře 2086m2 je zahrada, které k dokonalosti chybí jen bazén. Kromě toho tu jde postavit vedlejší stavba.

K domu vede vlastní příjezdová cesta a bez problémů tu zaparkujete až 10 aut. A kdo jel někdy do Svobody v sezóně na lyžovačku, moc dobře ví, jaký je tohle benefit.
Ať už v tomhle domě zakotvíte nastálo nebo budete jezdit jen na víkendy, o zábavu budete mít postaráno celoročně. K nejbližší sjezdovce to jsou sotva dva kilometry, do Janských Lázní nebo Mladých Buků to máte 10 minut jízdy.
V letní sezóně můžete objevovat cyklistické a turistické stezky, vzít děti do Baldova světa… A až vám vyhládne, stačí zaskočit do vyhlášené restaurace R Burger & Minigolf nebo Hostince na Kopečku. Z domu tam dojdete za 15 minut.
Jen dvě 2 minuty chůze od domu se nachází autobusová zastávka, zastávka skibusu směr Janské Lázně a Pec pod Sněžkou je 2-3 minuty chůze.

Láká vás vidina relaxu na chatě, ale celoročně ji sami nevytížíte? Tak proč se o ni nepodělit. Dům má dva vchody a v přízemí jsou rozvody na druhou kuchyň – část tak můžete využívat pro sebe a druhou třeba pronajmout. V téhle lokalitě nebudete mít o zájemce nouzi.


Technické parametry:
Stavba: Cihlová
Voda: Veřejný vodovod
Vytápění: Horkovzdušné topení
Odpad: Septik, přípojka veřejné kanalizace na hranici pozemku

Cena
12 499 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
29. 8. 2024
Adresa
Pod Světlou horou, Svoboda nad Úpou
ID
20240827
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
160 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
2086 m2

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Ivan Riško

Ivan Riško

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Svobodě nad Úpou.

Tipy Realitymatu

Podobné nabídky