Prodej pozemku pro bydlení, Tuchoměřice, Ke Statenicím, 5459 m2

Ke Statenicím, Tuchoměřice


Cena na vyžádání /za nemovitost
Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(cena u makléře)


Regionální dodavatelé v Tuchoměřicích

Popis

Hledáte velký pozemek pro váš vysněný dům v klidné lokalitě, s dostatkem zeleně, na okraji Prahy? Jste developer a hledáte vhodný pozemek pro menší projekt? Chcete investovat peníze do pozemku s potenciálem růstu hodnoty v budoucnu?

Pokud ano, mám pro vás ten pravý pozemek. Nachází se na rozhraní obcí Tuchoměřice a Statenice, na severním okraji Prahy. Jeho celková výměra je 5 459 metrů čtverečních a nabízí tak dostatek prostoru pro vaše plány.

Podle územního plánu je část pozemku určená ke stavbě rodinných domů, větší část pak je vedena jako sad a zeleň. Přesné znění územního plánu vám rád poskytnu.
Aktuálně se na pozemku nachází rodinný dům, vzhledem k jeho stavu ale doporučujeme jeho odstranění.

Pozemek je v části přiléhající k místní komunikaci rovinatý, dále je pak svažitý. Orientace je na jih, s příjemným výhledem na Únětický potok a protější les s řadou cyklostezek.
Šířka pozemku je ve spodní části cca 43 metrů, směrem k horní části se pak zužuje. Celková délka pozemku je 155 metrů, v nejkratší části pak přes 96 metrů.

Na pozemku se nachází přípojka elektřiny a je napojen na vodovodní řad, odpadní vody jsou řešeny jímkou. Celý pozemek je oplocený.

Veškeré zázemí najdete jak v Tuchoměřicích, tak ve Statenicích. Poblíž je pak mezinárodní letiště Praha - Ruzyně, obchodní centrum Šestka a několik obchodních zón.

Pro více informací mě kontaktujte.

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena u makléře
Aktualizováno
30. 8. 2024
Adresa
Ke Statenicím, Tuchoměřice
ID
12738
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha nemovitosti
5459 m2
Elektřina
230V, 400V
Odpad
Jímka
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Silnice, MHD
Převod do OV

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Ing. Jan Novotný

Ing. Jan Novotný

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Tuchoměřicích.

Podobné nabídky