Prodej pozemku pro bydlení, Nučice, Nová, 2160 m2

Nová, Nučice


14 900 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 71 009 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Nučicích

Popis

Nabízíme vám unikátní stavební pozemek, který se nachází v klidné slepé ulici přímo v centru Nučic u Rudné. Tento pozemek je perfektní volbou pro ty, kteří hledají kombinaci soukromí a pohodlného života v obci s veškerou občanskou vybaveností na dosah. V současné době probíhá jednání s obcí o odkupu cca 100 m² pozemku za účelem vybudování místa k otáčení vozidel, parkovacích míst a dořešení umístění sítí obce na kraji pozemku. Předpokládaná plocha pozemku bude 2000 – 2100 m².
Pozemek má skvělou polohu – z každé strany je pouze jeden rodinný dům, což poskytuje dostatek soukromí a klidu. Navíc je zaručeno, že v této oblasti již nebude probíhat žádná další výstavba, což ještě více podtrhuje výjimečnost tohoto místa. Tato exkluzivní lokalita je ideální pro ty, kdo si přejí bydlet v obci, ale zároveň touží po nerušeném soukromí a dostatku prostoru pro realizaci svých představ o bydlení.
Na pozemku je možné postavit až dva rodinné domy, což nabízí zajímavé možnosti pro rodiny, které plánují vícegenerační bydlení, nebo pro ty, kteří zvažují investici. Nicméně pro maximální využití klidné atmosféry a absolutní soukromí doporučujeme výstavbu pouze jednoho domu. Stavbu lze realizovat přibližně na 2/3 plochy směrem od příjezdu.
Pozemek není v tuto chvíli připojen na sítě. Možnost připojení je součástí jednání s obcí.
Lokalita pozemku ve slepé ulici zajišťuje, že se jedná o velmi tiché prostředí bez provozu, což ocení zejména rodiny s dětmi nebo ti, kteří hledají útočiště před rušným každodenním shonem. Obec nabízí kompletní infrastrukturu, včetně škol, obchodů, restaurací a dalších služeb, které máte na dosah ruky, a to bez nutnosti kompromisů v oblasti soukromí.
Tento pozemek představuje vzácnou příležitost pro ty, kteří chtějí vybudovat svůj vysněný domov na místě, kde budou mít klid a prostor. Pro více informací mne prosím kontaktujte, nebo se přijďte se podívat osobně, budu se na Vás těšit při prohlídce.
Petr Firman

Cena
14 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
8. 10. 2024
Adresa
Nová, Nučice
ID
00009
Stav objektu
Velmi dobrý
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
2160 m2
Bezbarierový přístup

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Petr Firman

Petr Firman

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Nučicích (okr. Praha-západ).

Podobné nabídky