Prodej rodinného domu, Praha - Horní Počernice, Zábřežská, 183 m2

Zábřežská, Praha 9 - Horní Počernice


17 990 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 85 735 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Praze 9

Stěhovací služby

Popis

Dovolte mi nabídnout Vám ke koupi velkoryse řešený řadový rodinný dům v oblíbeném rezidenčním projektu Beránka v Praze - Horních Počernicích.
Dům o užitné ploše 183m2 a pozemkem se zahradou o celkové výměře 190m2 nabízí velký obývací prostor s luxusní kuchyňskou linkou s vestavnými spotřebiči. Každá ze čtyřech ložnic je vybavena vestavnými skříněmi, které zajistí dostatek úložného prostoru. Vestavba je dodána společností Hanák.
Hlavní ložnice má vstup na balkon a náleží k ní samostatná koupelna. Další 2 ložnice mají k dispozici velkou koupelnu s vanou i sprchovým koutem.
Dům je architektem důmyslně zónován, neboť nabízí jednu z ložnic s další vlastní koupelnou, proto je jako stvořená pro Vaše hosty nebo dvougenerační bydlení nebo může posloužit jako kancelář.
Suterén domu je velkým lákadlem pro vytvoření herny nebo entertainment zóny, využit však může být jako domácí posilovna, lze sem umístit např. saunu.
Samozřejmostí je prostorná garáž pro Váš vůz.
Pokud máte zájem o reprezentativní bydlení na dobré adrese v přátelské komunitě, v klidné a bezpečné čtvrti pro Vaše děti, neváhejte mne kontaktovat.
Nabízíme nadstandardní pomoc při sjednání případného financování.
Dům je volný ihned.
Cena 17.990.000 Kč za nemovitost.

Cena
17 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
8. 7. 2024
Adresa
Zábřežská, Praha 9 - Horní Počernice
ID
N00158
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
183 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
190 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Tereza Gažarová

Tereza Gažarová

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Praze 9.

Podobné nabídky