Prodej bytu 2+kk, Praha - Žižkov, Chlumova, 60 m2

Chlumova, Praha 3 - Žižkov


8 190 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 39 031 Kč /měs.

(včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu)


Regionální dodavatelé v Praze 3

Stěhovací služby

Popis

4 výhody dvoupokojového bytu, které se majiteli vyplatí:

1. Nemovitost se nachází 3 stanice tramvají od středu hlavního města. Tím vám zůstanou v průměru 2 hodiny volna denně navíc, které obyvatelé vzdálených periférií promarní v dopravě.
2. Celý dům je díky kompletní rekonstrukci srovnatelný s novostavbou. Tím pádem získáte na mnoho let bezúdržbové bydlení s nízkými náklady na energie a společný fond oprav.
3. Byt se nachází mezi přízemím a 1. patrem, což je maximálně pohodlné nejen na stěhování, ale především na každodenní vcházení a vycházení. Okno orientované do ulice je přitom dostatečně vysoko, takže lidé chodí pod ním. Cena je však oproti stejným bytům ve vyšších patrech rezidence o 1 mil. Kč nižší.
4. Ve srovnání s většinou ostatních domácností v budově se právě tato pyšní unikátními výklenky a valenou klenbou. To jí propůjčuje luxusní vzhled.

Průjezdem domu projdete na společnou chodbu s centrálním schodištěm. Tady vystoupáte po třech schůdcích a už vcházíte do bytu. Hned za dveřmi je malé okno do vnitrobloku s výklenkem uzavřeným dveřmi, který vám poslouží jako komora s možností přirozeného odvětrání. Další okno předsíň hezky prosvětluje. Najdete tu dostatek místa na vestavěné skříně, ještě druhou komoru, samostatné WC s umyvadlem a vstupy do obýváku s kuchyní, do koupelny se sprchovým koutem a do ložnice.

Hlavní obytná místnost s přípojkami na kuchyňskou linku a klenutým stropem má výhled do ulice Chlumova. Ložnice je šikovně orientovaná do vnitrobloku. Jediný člověk, který občas projde za jejím oknem, bude váš soused z protilehlého apartmánu. To znamená, že v noci můžete bez obav větrat a nerušeně spát.

Odolné vinylové podlahy, elegantní obklady a dlažby včetně sanity a baterií, dřevěné repliky původních oken s trojskly, radiátory Radik Plan a samostatné měření spotřeb - to vše vám zaručuje komfortní bydlení v srdci Prahy za velmi dobrou cenu.

A ještě poslední tip. Byt přímo nad vámi jsme nechali kompletně vybavit nábytkem včetně kuchyně na míru. Neváhejte se při prohlídce podívat i sem, ať se přesvědčíte na vlastní oči, jak útulné bydlení můžete mít v rezidenci Chlumova 3.

Původní budova z konce 19. století prochází renovací s plánovanou kolaudací v srpnu 2024. Veškerými stavebními zásahy se dostane do stavu srovnatelného s novostavbou, aniž by ztratila své historické kouzlo. Součástí oprav je také nový výtah, systém čištění vody Stabfor a Smartboxy ve vstupní hale.

Přímo u domu v ulici Seifertova je zastávka MHD Lipanská, odkud vás tramvaj doveze na Václavské náměstí za pouhých 6 minut. Kromě toho se tato komunikace revitalizuje, takže budete bydlet v pěkném prostředí.

Na vycházky do přírody můžete chodit do nádherných Riegrovo sadů, do parku Parukářka nebo do parku Vrch Vítkov. Všude si vychutnáte snové výhledy na panorama hlavního města.

Naše divize BOUTIQ Development řídí obnovu domu, proto vám podrobně zodpovíme veškeré dotazy k průběhu stavby i samotnému bytu. Neváhejte nás kontaktovat, ať..

Cena
8 190 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
19. 8. 2024
Adresa
Chlumova, Praha 3 - Žižkov
ID
202422
Stavba
Cihlová
Stav objektu
V rekonstrukci
Plocha užitná
55 m2
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
60 m2
Třída energetické náročnosti
F - Velmi nehospodárná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Zuzana Štafurová

Zuzana Štafurová

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+kk v Praze 3.

Podobné nabídky