Prodej bytu 2+kk, Praha - Žižkov, Spojovací, 49 m2

Spojovací, Žižkov - Praha 3


6 400 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 30 501 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Praze 3

Stěhovací služby

Popis

Nabízíme k prodeji byt o dispozici 2+kk. Byt je po kompletní rekonstrukci provedené v roce 2011 (měnila se dispozice bytu, rozvody, kuchyň, nová koupelna, WC). Celková výměra bytu je 49 m2 + balkon 3,8 m2. K dispozici je i sklep o výměře 1,6 m2. Byt se nachází ve 3. patře (4. nadzemním podlaží) cihlové budovy s výtahem. Byt je orientován na východní stranu.

Po vstupu do bytu se ocitnete v předsíni, na jejíž podlaze je dlažba. Odsud se dostanete do ostatních místností bytu. Centrální místnost – obývací pokoj s kuchyňským koutem 25 m2. Na podlahách jsou parkety (obývací pokoj a ložnice) a dlažba (v kk, chodbě, koupelně a WC). Kuchyňská linka je plně vybavena. Byt je vytápěn ústředním dálkovým topením.

O dům se SVJ rovněž pěkně stará, v nedávné minulosti byl zhotoven nový výtah, nové rozvody společné elektřiny, nová střecha (dvojitý plášť), zateplený jižní a severní štít.

Byt je ideální investiční příležitostí nejen pro svou ideální polohu na pražském Žižkově. Doposud byl byt bez problémů pronajímán.

V okolí domu najdete vzhledem k lokalitě naprosto vše, je zde tudíž kompletní občanská vybavenost s perfektní dopravní infrastrukturou. Tuto čím dál modernější pražskou lokalitu Žižkov netřeba více představovat. Přímo před domem je dětské hřiště a Kaufland. Do 10 minut chůze se nachází nejbližší MŠ a ZŠ. Milovníci přírody ocení 5 minut vzdálený Malešický park či park Hrdlořezy, kde najdou vyžití i děti. Autobusová zastávka je před domem, tramvajová 200 m od domu.

Cena
6 400 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
30. 7. 2024
Adresa
Spojovací, Žižkov - Praha 3
ID
N65374
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
49 m2
Patro
4. z 6
Typ objektu
Patrový
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
49 m2
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná
Topení
Ústřední dálkové
Telekomunikace
Kabelová televize
Doprava
MHD
Balkon
Sklep
Výtah

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Zdeněk Turek

Zdeněk Turek

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+kk v Praze 3.

Podobné nabídky