Prodej bytu 3+1, Kladno - Kročehlavy, Norská, 61 m2

Norská, Kladno, Kročehlavy


5 490 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 26 164 Kč /měs.

(vč. advokátního servisu a úschovy, vč. provize RK)


Regionální dodavatelé v Kladně

Popis

Nabízíme Vám moderně řešený, slunný a prostorný byt s lodžií, po kompletní, velmi nákladné rekonstrukci, Kladno - Kročehlavy, v ulici Norská.

Tento byt s lodžií a komorou na chodbě se nachází ve druhém patře čtyřpatrového, panelového domu, bez výtahu.

V bytě proběhla v roce 2012 kompletní, velmi pečlivá a nákladná rekonstrukce s drobnou úpravou dispozice, kdy došlo k propojení obývacího pokoje s jídelním koutem a kuchyní.

Byt má plastová okna vč. garnyží a závěsů, rozvody elektřiny v mědi vč. nových jističů, zásuvky a vypínače, voda a odpady v plastu, kvalitní kuch. linka zn. Ikea vyšší třídy (systém dorazů a dojezdů) vč. spotřebičů, zděné jádro z tvárnic Ytongu, částečně sádrokartony, koupelna vč. sprchového koutu sklo -chrom s vaničkou z litého mramoru (vč. velkého umyvadla značky Laufen Palomba), vč. pračky, WC Geberit, skleněné posuvné dveře a příčka oddělující zádveří, štuky a malby, stropní svítidla, podlahy betonové stěrky s krytinou designové koberce a dlažby (Španělská mramorová dlažba), v kuchyni a koupelně navíc el. podlahové topení, vestavné skříně, stoupací vedení, možnost internetu, pevného telefonu, kabelové TV, radiátory vč. digitálních měřidel a regul. hlavic. Zařízení a vybavení bytu nábytek dle dohody.

Okna bytu jsou s orientací na JZ stranu (obývací pokoj, lodžie, jídelna, kuchyně) s výhledem na místní ZŠ a s orientací na SV stranu (ložnice, dětský pokoj – nyní pracovna).

K bytu náleží vlastní komora na chodbě domu, sklep (drátěná koje) v suterénu a společné prostory v domě (kočárkárna a kolárna).

Byt je v osobním vlastnictví s vlastním spoluvlastnickým podílem, který přesně definuje vymezení bytu vč. všech jeho částí (byt, sklep, komora, lodžie) ve vlastnictví prodávajícího. Lze financovat v případě zájmu hyp. úvěrem. Cca do roka bude byt vymezen jako samostatná byt. jednotka v katastru nemovitostí, již odsouhlaseno vlastníky bytů v domě.

V místě je kompletní obč. vybavenost. Před domem lze pohodlně parkovat zdarma na prostorném parkovišti.

EPNB ve třídě D. Nízké náklady na bydlení.

Cena
5 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
vč. advokátního servisu a úschovy, vč. provize RK
Aktualizováno
11. 7. 2024
Adresa
Norská, Kladno, Kročehlavy
ID
N03850
Stavba
Panelová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
61 m2
Patro
3. z 5
Vybaveno
Ano
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
61 m2
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná
Ukazatel energetické náročnosti
134 kWh/m2 za rok
Elektřina
230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední dálkové
Telekomunikace
Telefon, Internet, Kabelové rozvody, Ostatní
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Sklep
Lodžie
Parkování

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Tomáš Lenner

Tomáš Lenner

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+1 v Kladně.

Tipy Realitymatu

Podobné nabídky