Prodej rodinného domu, Přibice, 170 m2

Přibice


10 918 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 52 032 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Přibicích

Popis

Hledáte nový a prostorný dům s dostatkem místa pro vaši rodinu v dobré dojezdové vzdálenosti od Brna?
Chcete s rodinou trávit příjemné chvíle při posezení na venkovní terase nebo při společných aktivitách v okolí?
Potom vás osloví tato novostavba v Přibicích nedaleko Pohořelic.

Novostavba domu o dvou podlažích nabízí dostatek prostoru pro větší rodinu i místo pro práci z domova. V přízemí se nachází obývací pokoj s východem na venkovní zastřešenou terasu s příjemným posezením, kuchyně s kuchyňskou linkou do L a prostorem pro velký jídelní stůl, ložnice s vestavěnou šatní skříní, koupelna, samostatné WC, technická místnost, chodba a zádveří. V podkroví pak najdeme čtyři samostatné ložnice, z nichž jedna má i šatnu, dále koupelnu s WC a chodbu. K domu náleží upravená zahrada vybízející k relaxaci, jejíž údržba vám nezabere mnoho času. Na pozemku za vstupní bránou s dálkovým ovládáním je možno parkovat dvě auta.

Kolaudace 4/2024. Nízké měsíční náklady. Bližší popis domu najdete na webové stránce domu, odkaz na ni vám na vyžádání ráda zašlu .

Obec Přibice leží 30 km jižně od Brna, odkud se do Přibic dostanete rychle a pohodlně po dálnici D52. Spojení veřejnou dopravou je autobusové s připojením na vlak ze sousedních Vranovic. V obci najdeme mateřskou i základní školu, knihovnu, praktického lékaře, poštu, restaurace, exotickou zahradu, dětské hřiště s venkovní posilovnou a různé sportovní a kulturní spolky. Přibice leží v blízkosti Pálavy, novomlýnských nádrží, Aqualandu Moravia i cyklistických stezek. Okolí Přibic tak nabízí mnoho příležitostí k relaxaci i aktivnímu odpočinku pro celou rodinu.

Cena
10 918 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
13. 9. 2024
Adresa
Přibice
ID
10069
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
170 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Řadový
Plocha budovy
118 m2
Podlahová plocha
170 m2
Plocha nemovitosti
260 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Ukazatel energetické náročnosti
13.943 kWh/m2 za rok
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální elektrické
Komunikace
Asfaltová
Voda
Dálkový vodovod
Převod do OV

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Olga Jarošová

Olga Jarošová

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Přibicích.

Podobné nabídky