Prodej bytu 2+kk, Praha - Žižkov, Jičínská, 54 m2

Jičínská, Praha 3, Žižkov


7 290 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 34 742 Kč /měs.

(včetně provize, právních služeb a pojištění domácnosti na rok zdarma)


Regionální dodavatelé v Praze 3

Stěhovací služby

Popis

Hledáte prostorný byt, který spojuje pohodlí, klid a skvělou dostupnost? Máme pro vás nabídku, kterou si nemůžete nechat jen tak plavat!
Byt je vhodný ať už jako investice s možností pronájmu (cca 23.000,-/m + poplatky a energie),
startovací bydlení pro mladé, ale díky veškeré občanské vybavenosti (MHD, výtah, obchodní centrum, nemocnice) i pro starší pár.
Tento útulný byt 2+KK o rozloze 52 m² se sklepem 2 m² se nachází ve 5. NP udržovaného domu s výtahem. Okna jsou orientována do vnitrobloku, takže si užijete klidu i přes uliční ruch a jsou potaženy ochranou fólií.
Byt má velkou vstupní halu, šatnu/technickou místnost, pokoj s kuchyňskou linkou a spíží, a dále obývací pokoj a koupelnu s rohovou vanou. Teplou vodu zajišťuje elektrický bojler v koupelně a průtokový ohřívač vody v kuchyni. Topení je klasické plynové WAW.
Co vám nabízí tato lokalita? Během 5 minut chůze máte k dispozici vše, co potřebujete – metro Flora, MHD, obchodní centrum Flora, bazén a dokonce i nemocnici. Také možnosti, které doufám nevyužijeme, jako je funkční protiatomový kryt Bezovka, pod nádherným parkem Parukářka a také Olšanské hřbitovy, které my využijeme pouze pro procházky a relaxaci ?
I když je byt v původním stavu, nabízí spoustu možností, jak zvýšit jeho kvalitu. Můžete si například představit novou kuchyňskou linku nebo celkovou změnu dispozice – podívejte se na zobrazené půdorysy a nechte svou kreativitu pracovat!
V případě potřeby vám pomohu s financováním až do 90% LTV, nebo zajištěním a prověřením nájemníka.
Jsem vám kdykoliv k dispozici pro zodpovězení vašich dotazů a domluvení prohlídky.

Cena
7 290 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize, právních služeb a pojištění domácnosti na rok zdarma
Náklady na bydlení
2 500
Aktualizováno
15. 9. 2024
Adresa
Jičínská, Praha 3, Žižkov
ID
12714
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
52 m2
Patro
5. z 6
Vybaveno
Částečně
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Plocha budovy
308 m2
Podlahová plocha
54 m2
Třída energetické náročnosti
E - Nehospodárná
Ukazatel energetické náročnosti
300.7 kWh/m2 za rok
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální plynové
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Silnice, MHD
Voda
Dálkový vodovod
Sklep
Výtah

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Radim Fichtner

Radim Fichtner

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+kk v Praze 3.

Podobné nabídky