Prodej bytu 4+kk, Estepona, Španělsko, 272 m2 (ID: 1493695)

Estepona, Španělsko


63 677 800 Kč /za nemovitost

Regionální dodavatelé

Popis

Exkluzivní tří ložnicový mezonetový apartmán na pláži v prestižním komplexu vedle přístavu Estepona, jen pár minut od centra tohoto půvabného města na New Golden Mile.
Tento luxusní duplex je postaven z nejkvalitnějších materiálů a nabízí velký a světlý obývací - jídelní kout, 3 prostorné ložnice a 3 koupelny a nádherné terasy o rozloze 78 m2 s úchvatným výhledem na Středozemní moře.
Soukromý uzavřený komplex se skládá z pouhých 13 exkluzivních apartmánů a je obklopen 2 500 m2 bujné tropické zahrady a vyniká nádherným společným zázemím, které umožňuje majitelům relaxovat a užívat si klidné a přírodní prostředí, s 1 venkovním vyhřívaným bazénem o cca. 100 m2 s impozantním vodopádem, SPA & fitness centrem s krytým vyhřívaným bazénem, saunou, tureckou lázní a posilovnou. V ceně je sklep a 3 parkovací stání. Co víc si můžete přát?
Kontaktujte nás pro osobní návštěvu nebo virtuální prohlídku, rádi vám pomůžeme splnit váš nejlepší sen

Cena
63 677 800 Kč /za nemovitost
Aktualizováno
19. 9. 2024
Adresa
Estepona, Španělsko
ID
N02131
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
194 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
272 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Balkon
Garáž
Terasa

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Prague Properties

Prague Properties

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 4+kk.

Podobné nabídky