Prodej bytu 2+kk, Bad Kleinkirchheim, Rakousko, 47 m2

Bad Kleinkirchheim, Rakousko


4 239 365 Kč /za nemovitost

Regionální dodavatelé

Popis

Nabízíme k prodeji byt o velikosti 2+kk v klidné části města Bad Kleinkirchheim. Tato nemovitost se nachází ve velmi dobrém stavu a nabízí veškeré vybavení pro rodinu. Byt se skládá s chodby s kuchyňkou, dvou samostatných pokojů a koupelny se sprchovým koutem. Sklep poskytuje dostatek úložného prostoru a parkovací místo je k dispozici přímo u objektu. Je možné využít společnou lyžárnu a prádelnu.
Přímo od domu se dostanete pěšky za 3' na lyžařský vlek nebo do termálních lázní.

Pokud máte zájem o prohlídku této nemovitosti, neváhejte nás kontaktovat, rádi Vám zodpovíme Vaše dotazy.

Poznámka RK: V Rakousku hradí kupující provizi realitní kanceláři dle zákona 3,6%, plus daň z nabytí nemovitosti 3,5% a poplatek za zápis do KN 1,1%. Právní a notářské služby se hradí zvlášť. Celkové další výdaje tvoří dohromady cca 12% z kupní ceny.

Oblíbené turistické město Bad Kleinkirchheim se nachází v Nockberge v nadmořské výšce 1100 metrů a je oblíbeným turistickým, lyžařským, golfovým a klimatickým střediskem. Bad Kleinkirchheim je rozdělen do tří katastrálních obcí Kleinkirchheim, Sankt Oswald a Zirkitzen, které zahrnují devět obcí (Aigen, Bach, Kleinkirchheim, Obertschern, Untertschern, St. Oswald, Staudach, Rottenstein a Zirkitzen). Nejvyšším bodem obce je vrchol Kolmnock (2331 m). Severně od měst Kleinkirchheim a St. Oswald patří část městské oblasti k Biosférickému parku Salzburger Lungau a korutanskému Nockberge. Jediné dopravní spojení do Bad Kleinkirchheimu vede přes sousední obce Radenthein na západě a Reichenau na východě. Sluncem zalitý lyžařský areál Nockberge má 24 lanovek a vleků, 103 kilometrů sjezdovek, 34 širokých sjezdovek a sjezdovek a 1 Kaiserburg Bob. Lázně Römerbad a St. Kathrein Therme nabízejí wellness a relaxaci.
V létě si golfisté přijdou na své na 18 jamkovém hřišti s klubovnou a dobrou restaurací, které je zasazeno do jedinečné krajiny. Do krásných turistických a lyžařských oblastí Turrach, Falkert, Sirnitz, Hochrindl se dostanete autem asi za 20 minut. Malebné Millstätter See leží mezi zalesněnými Nockberge, asi 20 minut jízdy autem od Bad Kleinkirchheimu. Je to druhé největší a dokonce nejhlubší a na vodu nejbohatší jezero v Korutanech a dosahuje až 26 stupňů.

Cena
4 239 365 Kč /za nemovitost
Aktualizováno
20. 9. 2024
Adresa
Bad Kleinkirchheim, Rakousko
ID
0123
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
63 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
47 m2
Balkon

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Ing. Dušan Macháček

Ing. Dušan Macháček

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+kk.

Podobné nabídky