Prodej bytu 2+kk, Praha - Vinohrady, Lucemburská, 52 m2

Lucemburská, Praha 3 - Vinohrady


Rezervováno
8 500 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 40 508 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Praze 3

Stěhovací služby

Popis

BYT REZERVOVÁN! Exklusivní nabídka prodeje reprezentativního bytu 2+kk, 52 m2, OV, v rezidenční lokalitě Prahy 2 -  Vinohrad, ul. Lucemburská čp. 1599/27.  Tento dlouhý bulvár, lemovaný nádherným stromořadím, spojuje Flóru s Nám. Jiřího z Poděbrad. Poklidná čtvrť s bohatým společenským vyžitím, nádherné parky pro sport a odpočinek (Riegrovy sady, Mahlerovy sady s dominantní Žižkovskou věží a romantickou restaurací Mimino, unikátní Grébovka s panoramatickým výhledem na Prahu), architektonické skvosty staveb, nespočet kavárniček, barů, skvělých restaurací, obchůdků a obchodních center, vynikající pěší dostupnost k metru "A" stanice Nám. J. z Poděbrad, TRAM - to vše jsou atributy, které garantují komfortní nadstandardní bydlení.

Činžovní dům s elegantním architektonickým výrazem byl postaven ve 20 letech 20. stol. a prošel kompletní rekonstrukcí. Benefitem pro rezidenty je udržovaná zahrada. Byt 2+kk, 52 m2, OV, je situován v 3.NP s výtahem, součástí prodeje je sklep v suterénu domu. Rovněž byt prošel náročnou kompletní rekonstrukcí ( veškeré rozvody - elektro, voda, odpady, ve všech místnostech internetové připojení, el. topení s nízkou 20 hodinovou sazbou, nové kvalitní plovoucí podlahy, stropní bodová světla, renovace původních dveří, štuky, nová koupelna a WC, velkoformátové obklady a dlažba, nová kuchyňská  linka s vestavěnými elektrospotřebiči). Byt je řešen ve velkorysém otevřeném konceptu s důrazem na vzdušnost a jednoduchou linii,  je laděn do světlých tónů. Na důstojnosti mu dodávají vysoké stropy.  Dispozice bytu: vstupní hala (10,39 m2) s velkorysým prostorem pro vestavěnou šatnu, na konci je malá uzavíratelná komůrka s větráním, vedle WC (1,20 m2). Z haly je vstup do pokoje (18,02 m2) se zónou obývací, jídelní a kuchyňským koutem, byla zde instalována ve dvou řadách naproti sobě nová kuchyňská linka s veškerými vestavěnými elektrospotřebiči (vysoká lednice s mrazničkou, el. indukční deska na vaření s troubou, myčka, digestoř, dřez s baterií, podsvícení linky). Ta disponuje s dostatečnou pracovní plochou a výsuvnými úložnými kontejnery a skříňkami. Vpravo za kuchyňským koutem je vstup do koupelny (2,95 m2) s vanou a zasunovací zástěnou, skříňka s umyvadlem a zrcadlem, příprava pro pračku, nad sníženým stropem bojler na ohřev vody.  Obývací pokoj je průchozí do ložnice (19,46 m2), kde je místo i pro pracovnu. Obě místnosti mají trojdílná okna s žaluziemi a západním výhledem do klidné ulice  se stromořadím. Byt je vkusný, elegantní, vše na sebe harmonicky navazuje. Byt je kromě vlastního komfortního bydlení i vynikající investiční příležitostí pro další pronájem vzhledem k luxusní lokalitě.

Nemovitost je možné rezervovat pouze písemným podpisem rezervační smlouvy.

Stav
Rezervováno
Cena
8 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
21. 8. 2024
Adresa
Lucemburská, Praha 3 - Vinohrady
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
52 m2
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Eva Grygarová

Eva Grygarová

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+kk v Praze 3.

Podobné nabídky