Prodej rodinného domu, Tatce, Kouřimská, 240 m2

Kouřimská, Tatce


10 500 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 50 040 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Tatcích

Popis

Dovolujeme si Vám nabídnout k prodeji dům v obci Tatce, okr. Kolín.

Dům byl stavěn v roce 2015 a v roce 2016 proběhla kolaudace. Jedná se o moderní rodinný dům. Pokud chcete ve své nemovitosti nejen bydlet ale i pracovat, toto je nemovitost vhodná pro Vás.

dispozice:
1NP - vstupní hala, šatna, obývací pokoj s krbem a se vstupem na terasu, prostorná jídelna s kuchyňským koutem, spíž, technická místnost, ložnice, pracovna, koupelna se sprchovým koutem, samostatné WC, komora, vnitřní bazén s wellness, garáž pro dvě auta - autodílna a autolakovna
2NP - samostatný byt 1+kk 40 m² s vlastním vchodem - pokoj, koupelna s WC, velká terasa 110 m²

Dům stavěn s vysokými nároky na úsporu energií. Plastová okna s izolačními trojskly. Topení řešeno krbovými kamny s výměníkem a elektro patronou v akumulaci, ohřev TUV kombinovaným bojlerem. Velmi nízké náklady na bydlení 2000/měsíc. Objekt má vlastní zdroj vody - vlastní studnu a odpady řešeny vlastní čističkou odpadních vod.

Na nemovitosti bude před prodejem dodělaná fasáda.

Nemovitost vhodná k trvalému bydlení i jako provozovna a sídlo firmy.
Velmi dobrá dostupnost na dálnici D 11 směr Praha, Pardubice, Hradec Králové.

Možno financovat hotově i hypotékou - zařídíme. Zveme Vás na prohlídku. Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N106519.

Cena
10 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
1. 8. 2024
Adresa
Kouřimská, Tatce
ID
N106519
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
240 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
240 m2
Plocha nemovitosti
1115 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Garáž

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Ing. Ondřej Bahenský

Ing. Ondřej Bahenský

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Tatcích.

Podobné nabídky