Prodej rodinného domu, Litoměřice - Předměstí, Pekařská, 273 m2

Pekařská, Předměstí


5 950 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 28 356 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Litoměřicích

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Popis

Nově v naší nabídce naleznete k prodeji velký dům v samém centru města Litoměřice. Dům se nachází v ulici Pekařská a je nyní připravený ke kompletní rekonstrukci. Součástí prodeje domu je také již schválený a vyhotovený projekt pro rekonstrukci interiéru objektu včetně všech potřebných stavebních povolení.

Dům se nachází v samé blízkosti historického centra města Litoměřice, na nedaleké Mírové náměstí to jsou jen 2 minuty svižné chůze. Objekt má celkem 3 podlaží, z toho jedno podlaží tvoří podkroví. Celý blokový dům je nyní kompletně vystěhovaný a vyklizený. Postačí pouze zakoupit a dát se směle do komplexní a důmyslné rekonstrukce.

Do objektu se dostanete několika způsoby: první možností jsou vchodové dveře přímo z ulice Pekařská, které původně vedly do spodního nebytového prostoru (prodejny). Současně můžete objekt navštívit i z boční strany z ulice Krupka. Touto stranou se dostanete přes malou terasu přímo do přízemního podlaží, tedy zadním vstupem. Po schodech nahoru lze navštívit první patro k obývání, následně po schodech výše i předpřipravené podkroví.

Dům má velký investiční potenciál. Díky již vyhotovené projektové dokumentaci lze rozdělením na celkově 3 jednotky počítat s významným a trvalým finančním výnosem. Celý dům tedy může figurovat jako investiční jednotka, případně lze jednotlivé v budoucnu vyhotovené byty obývat svými příbuznými a utvořit tak skvělé místo ve formě multigeneračního domu, kde každá rodina nalezne své potřebné soukromí.

Jedna bytová jednotka v prvním patře má dispozici 4+kk a celkové rozměry interiéru činí úctyhodných 115 m2. Druhý byt v podkroví, který bude mít vzhledem k projektu dispozici 3+kk, disponuje rozměry 92,5 m2. Obchodní prostory v přízemí mají rozměry 28 m2. Součástí objektu jsou i společné prostory, které mají téměř 40 m2. Dům má tedy rozměrově více než 275 m2 v interiéru. V projektové dokumentaci se zároveň počítá i s výstavbou samostatné bytové terasy pro oba byty (momentálně disponuje terasou pouze byt v prvním patře).

Dům je vzhledem ke své dispozici vhodný pro vícečlennou rodinu, která využije dobře situovaný objekt v blízkosti centra, a zároveň si dům uzpůsobí dle svého díky budoucí komplexní rekonstrukci. Prohlídka objektu je možná kdykoliv po dohodě s realitním makléřem. V případě vašeho zájmu mě neváhejte kontaktovat.

Cena
5 950 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
22. 8. 2024
Adresa
Pekařská, Předměstí
ID
355
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
273 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Rohový
Plocha budovy
170 m2
Podlahová plocha
273 m2
Plocha nemovitosti
170 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Komunikace
Dlážděná
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Vodovod
Terasa
Bezbarierový přístup

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Mgr. Miroslav  Pokorný

Mgr. Miroslav Pokorný

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Litoměřicích.

Podobné nabídky