Prodej bytu 2+1, Praha - Vinohrady, Budečská, 65 m2

Budečská, Praha 2 - Vinohrady


10 200 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 48 610 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Praze 2

Stěhovací služby

Popis

Novinka na trhu! Exklusivní nabídka prodeje atraktivního bytu 2+1, OV, 65 m2, přímo v srdci Královských Vinohrad a to pár kroků od Náměstí Míru. Lokalita pro milovníky pražského genia loci a okouzlující atmosféry historického centra Prahy 2 - Vinohrad. V této rezidenční čtvrti najdeme vše pro komfortní bydlení: elegantní architekturu, koridor luxusních restaurací, barů a kaváren, kulturní stánky, nepřeberné množství obchodů a služeb, vynikající dostupnost (metro "A" stanice Nám. Míru, tram, bus). Pro milovníky sportu a procházek je odtud pár kroků do parku Grébovka nebo Riegrovy sady, což pro svůj klid oceňují hlavně rezidenti, mezi nimiž je mnoho umělců a cizinců. Tím vším tato lokalita připomíná Paříž, je úžasná pro ty zájemce, kteří milují život.

Prvorepublikový činžovní dům se nachází v Budečské ulici nad historickou Vinohradskou tržnicí, prošel částečnou revitalizací, je zde zachováno a repasováno mnoho historických prvků (vstupní dveře, ochranná mříž, kamenné schodiště s původním kovovým zábradlím, vysoké stropy, klenby, mozaikové podlahy na patrech, kazetové dvojkřídlé dveře do bytů). Bytový dům disponuje zahradou ve vnitrobloku, kam je vstup ze zadního traktu domu. Prostorný byt  2+1, OV, 65 m2, se nachází ve 2. patře z celkem 4. pater. Součástí prodeje bytu je spoluvlastnický podíl k nebytovým jednotkám (obchod v přízemí,  volné půdní prostory před vestavbou)  a  sklepní kóje (3,3 m2) v suterénu domu. V domě není výtah, ale v budoucnu je plánován s prodejem půdních prostor. Byt prošel částečnou rekonstrukcí, topení lokální plynové WAW, elektro v mědi, nové plovoucí podlahy a kuchyňská linka. Důstojnosti bytu dodávají původní vysoké stropy a vstupní kazetové dveře. Dispozice bytu: vstupní chodba (3,33 m2), na jejím konci je koupelna (2,93 m2) s vanou, bojler na ohřev vody, umyvadlo, příprava pro pračku. Pravé křídlo je orientováno okny do zahradního vnitrobloku, zde se nachází kuchyň (13,5 m2) a komora (1,8 m2), další vstup z chodby je na WC (1,89 m2), kde je díky vysokému stropu úložný prostor. Levé křídlo disponuje 2 pokoji (21,23 m2 a 17,43 m2) s okny do Budečské ulice s výhledem do stromořadí a na skvostnou Vinohradskou tržnici. Měsíční poplatky 2 404 Kč  = (FO 1 299 Kč, el. 50 Kč, PDO 120 Kč, pojištění 90 Kč, správa 215 Kč, úklid 180 Kč, vodné 450 Kč)

Byt je perfektní investicí díky své poloze v historickém centru Královských Vinohrad a to nejen k vlastnímu bydlení, ale rovněž i k lukrativnímu pronájmu. Parkování pro rezidenty v modrých zónách před domem.

Nemovitost je možné si rezervovat pouze písemným podpisem rezervační smlouvy (smlouvy o smlouvě budoucí kupní).

Cena
10 200 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
15. 9. 2024
Adresa
Budečská, Praha 2 - Vinohrady
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
65 m2
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Eva Grygarová

Eva Grygarová

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+1 v Praze 2.

Podobné nabídky