Prodej vily, Ladná, Ovčačky, 365 m2

Ovčačky, Ladná


42 000 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 200 160 Kč /měs.

(bez DPH, bez poplatků, + provize RK, včetně právního servisu)


Regionální dodavatelé v Ladné

Popis

Toužíte po výjimečném bydlení, které nabízí luxus, pohodlí a dostatek prostoru pro více generací? Pak je tato nová luxusní vila v samém srdci jižní Moravy tou správnou volbou právě pro vás. Jakmile překročíte práh této nemovitosti, ocitnete se v oáze klidu a relaxace, která vám připomene přímořský resort.

Tato impozantní vila, s celkovou zastavěnou plochou 365 m2 a rozlehlým pozemkem o velikosti 1350 m2, je obklopena moderním stylem, palmami a prázdninovou atmosférou. Prostorný bazén, který se večer mění v osvětlenou dominantu celého objektu, nabízí ideální místo pro odpočinek a zábavu. V případě nepříznivého počasí můžete využít saunu, velkou vířivku nebo si dopřát degustaci vín v elegantně zařízeném vinném sklípku.

Vila je navržena s ohledem na efektivní využití prostoru, vysoce kvalitní materiály a precizní provedení stavby. Cílem bylo dosáhnout maximální úspornosti budoucího provozu, což se projevuje v nízkých provozních nákladech a dlouhé životnosti nemovitosti. Neváhejte a pořiďte si svůj vlastní kus ráje v jižní Moravě.

Hlavní výhody této luxusní vily:

Vícegenerační bydlení s dostatkem soukromí
Moderní design a kvalitní materiály
Prostorný bazén a relaxační zóny
Sauna, velká vířivka a vinný sklípek
Energeticky úsporné řešení
Zastavěná plocha 365 m2
Velikost pozemku 1350 m2


Pro více informací a sjednání prohlídky nás neváhejte kontaktovat.

Cena
42 000 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
bez DPH, bez poplatků, + provize RK, včetně právního servisu
Aktualizováno
10. 9. 2024
Adresa
Ovčačky, Ladná
ID
00149
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
365 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
1350 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Ing. Eliška Cupalová

Ing. Eliška Cupalová

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje vil v Ladné.

Podobné nabídky