Prodej pozemku pro bydlení, Bílkovice, 7419 m2 (ID: 1514994)

Bílkovice


8 500 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 40 508 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Bílkovicích

Popis

Hledáte velkou jižní stavební parcelu na klidném místě pro svůj nový domov? Pokud ano, pak pro vás mám velkorysý stavební pozemek v malebné vesničce Takonín u Bílkovic, s řadou možností stavebního využití.

Specifikace pozemku
Celková plocha pozemku: 7421 m2
Stavební plocha: 2924 m2
Zahrada: 4464 m2
Příjezd k pozemku: 31 m2
Zastavitelnost stavební parcely: 649 m2

Pozemek se nachází v okrajové a klidné části obce Takonín, která je známá svou přátelskou atmosférou a dobrými sousedy. Stavební část parcely má unikátní a velmi dobře domyšlený tvar podkovy, který poskytuje nádherný výhled na okolní panorama krajiny z pozemku, a hlavně z budoucích staveb.
Pozemek není zasíťován, elektřina je k dispozici téměř na hranici pozemku. Odpad lze řešit jímkou nebo domácí čističkou odpadních vod (ČOV), vodu vrtem.
Výborná dostupnost do okresního města Benešov (10 minut) a Vlašimi (8 minut) zajišťuje veškerou občanskou vybavenost na dosah ruky. Rychlé spojení s hlavním městem Prahou je zajištěno díky blízkosti dálnice D1, na které jste do 9 minut.
Územní plán a textace:
Podrobněji o využití pozemku dle územního plánu najdete v galerii foto.
SBV (2924 m2)- smíšené bydlení venkovské: zemědělské usedlosti - u ploch SBV lze do velikosti pozemku započítat i přímo navazující plochy ZS (soukromá zeleň, zahrady), které budou součástí děleného pozemku. % zastavěnosti jsou tak vztažena na celou plochu pozemku, přičemž ale musí být zachován požadavek na % zeleně ve všech částech samostatně.
Hlavní využití –
a) hlavní využití - bydlení spojené s komerčními nebo hospodářskými aktivitami (např. prodejna, domácí řemeslná výroba, administrativa, služby) bez nadměrných negativních vlivů na okolí (např. hluk, zápach, nadměrná doprava apod.)
b) přípustné využití - podnikatelské, komerční aktivity, drobná výroba či řemeslná výroba bez negativních vlivů na okolí, pozemní komunikace, parkovací stání, související technická infrastruktura, veřejná prostranství, veřejná zeleň, dětská hřiště
Prostorové uspořádání - maximální výšková hladina zástavby jsou dvě nadzemní podlaží včetně podkroví nebo ustupujícího podlaží, maximální výška 9 m v hřebeni nebo max. výška 7m v atice, výška je počítána od průměrné nivelety původního terénu pozemku v místě styku s objektem

ZS (4464 m2) - zeleň soukromá a vyhrazená:
hlavní využití plochy soukromé zeleně (zejména zahrad a sadů), sloužící převážně soukromým uživatelům, přípustné využití - drobné zahradní stavby (skleníky, altány, pergoly, bazény apod.), pěší cesty, chodníky, soukromé účelové cesty, stavby pro chovatelství a nerušící zemědělskou činnost, minimální podíl zeleně 80%
Okolí nabízí krásnou krajinu s rybníky a lesy, potok Chotýšanka, mnoho tras pro procházky přírodou, zkrátka místo ideální pro relaxaci a volnočasové aktivity.
Zaujala vás nabídka tohoto stavebního pozemku? Pak mě neváhejte kontaktovat, zodpovím vaš...

Cena
8 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
6. 8. 2024
Adresa
Bílkovice
ID
908682
Plocha nemovitosti
7419 m2

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Jindřich Kuthan

Jindřich Kuthan

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Bílkovicích.

Podobné nabídky