Prodej rodinného domu, Mladá Vožice, Husovo náměstí, 264 m2

Husovo náměstí, Mladá Vožice


Cena na vyžádání
Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(včetně provize RK)


Regionální dodavatelé v Mladé Vožici

Popis

Nabízíme výjimečnou investiční příležitost. Bytový dům v malebném městě Mladá Vožice nedaleko Tábora, který nejenže slibuje komfortní bydlení, ale také láká jako perspektivní investiční objekt. Tento dům je ideální volbou pro ty, kteří hledají kombinaci historického kouzla a moderního potenciálu.
Dům, který má podsklepení a dvě patra, disponuje unikátními rysy, které ho činí nejen zajímavým pro bydlení, ale také pro další vývoj a investice. V přízemí domu se nachází bývalá prodejna s impozantními klenutými stropy, která nabízí široké možnosti využití, ať už jako komerční prostor nebo jako součást bydlení.
V prvním patře se nachází dva pronajaté byty s platnou nájemní smlouvou do 09/2024. První z nich má podlahovou plochu 36 m², zatímco druhý disponuje rozlohou 106 m², což poskytuje dostatek prostoru pro pohodlné a moderní bydlení. Dům také nabízí rozsáhlou půdu, která je možná rozdělit na další bytové prostory či využít k jiným účelům podle vašich potřeb.
Celková podlahová plocha domu bez půdy a sklepů dosahuje 300 m². Samotná zastavěná plocha domu činí 258 m² na pozemku o celkové rozloze 515 m², což zajišťuje dostatek prostoru a soukromí.
Mladá Vožice je ideální lokalitou pro bydlení i investice. V okolí domu se nachází veškerá občanská vybavenost, včetně obchodů, restaurací, zdravotního střediska a autobusového nádraží, což zajišťuje pohodlný a bezproblémový život.


Nenechte si tuto jedinečnou příležitost ujít. Kontaktujte nás ještě dnes a domluvte si prohlídku tohoto úžasného objektu.

S případným vyřízením financování hypotékou vám velmi rádi pomůžeme.

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize RK
Aktualizováno
9. 8. 2024
Adresa
Husovo náměstí, Mladá Vožice
ID
3
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
264 m2
Vybaveno
Částečně
Druh objektu
V bloku
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Plocha budovy
258 m2
Plocha nemovitosti
515 m2

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Stanislav Kubů

Stanislav Kubů

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Mladé Vožici.

Podobné nabídky