Prodej bytu 4+kk, Praha - Dolní Chabry, Ládevská, 119 m2

Ládevská, Praha 8 - Dolní Chabry, okres Praha


23 868 900 Kč
HYPOTÉKA od 113 752 Kč /měs.

(včetně provize RK)


Regionální dodavatelé v Praze 8

Stěhovací služby

Popis

Byty již ve výstavbě! Nová etapa jednoho z nejúspěšnějších projektů rodinného bydlení v Praze Nové Chabry konečně v prodeji! Plánované dokončení v polovině 2026.

V rámci atraktivní nabídky bydlení nedaleko centra hlavního města představujeme unikátní byt 4+kk o ploše 118,9 m² s velkorysou terasou o výměře 141,8 m² s výhledem do nově realizovaného parku. Byt se nachází ve 4. nadzemním podlaží čtyřpodlažního viladomu v klidné rezidenční čtvrti s kompletní občanskou vybaveností a vynikající dopravní dostupností do pulsujícího centra Prahy.
Bytový areál Nové Chabry nabízí nové byty o dispozicích 1+kk až 5+kk s vysokou mírou soukromí a bezpečného bydlení v sousedském stylu. Všechny byty mají vyšší standardy koupelen a díky velkoformátovým oknům zaručují hojnost denního světla a dechberoucí výhledy do zeleně nově realizovaného parku. Domy jsou navrženy v třídě energetické náročnosti B - velmi úsporná.
V rámci bytového domu budou rezidentům k dispozici dva unikátní prostory umístěné v suterénu. Sdílený prostor s internetovým připojením pro nerušenou práci nebo meditaci (quiet room) a také kreativní prostor pro všechny hudební talenty a nadšence (music room).
Spolu s nadčasovým bydlením naleznete v Nových Chabrech také obchody a služby, restauraci, fitness centrum i venkovní sportoviště, dětská hřiště, mateřskou školu a komunitní centrum. Základní škola se nachází pouhých 700 metrů po bezpečné pěší cestě.
Dopravní dostupnost do centra Prahy je vynikající - autem 15 minut jízdy, autobusem 5 minut na zastávku metra C Kobylisy. V budoucnu vznikne nová tramvajová zastávka vzdálená jen 5 minut chůze od projektu.
Byty v nové etapě projektu Nové Chabry jsou již ve výstavbě a budou dokončeny v polovině roku 2026. K bytu je možné přikoupit praktickou sklepní kóji v ceně od 41.500 Kč za m² vč. DPH a podzemní parkovací stání od 460.000 Kč vč. DPH. Koupě parkovacího stání není podmínkou koupě bytu.
Zároveň u tohoto projektu exkluzivně umožňujeme zvýhodněné financování rodinných bytů prostřednictvím hypotéky s garantovanou úrokovou sazbou 2,69 % p. a. a s fixací na 3 roky.
V případě zájmu o tento byt nebo o byt podobné dispozice nás neváhejte kontaktovat! Zařízení bytů zobrazené na fotografiích u této nabídky je ilustrativní a není součástí prodeje.

Cena
23 868 900 Kč Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize RK
Aktualizováno
9. 8. 2024
Adresa
Ládevská, Praha 8 - Dolní Chabry, okres Praha
ID
NOVCHAB4KK-G401-005
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Ve výstavbě
Plocha užitná
119 m2
Vybaveno
Ne
Vlastnictví
Osobní

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Ing. Petra Fazekaš

Ing. Petra Fazekaš

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 4+kk v Praze 8.

Podobné nabídky