Prodej bytu 3+1, Koberovy - Vrát, 77 m2

Koberovy, Vrát


3 090 000 Kč
HYPOTÉKA od 14 726 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Koberovech

Rekonstrukce

Úklidové služby

Popis

Ve výhradním zastoupení majitele nabízím k prodeji byt 3+1 v obci Vrát, v žádané lokalitě Český ráj.
Pokud hledáte klidné bydlení mimo město, v bytě se zahradou plnou zeleně a s vlastní prostornou garáží přímo u domu, pak nepřehlédněte tuto nabídku.
Prakticky řešený byt o výměře 77 m² s balkonem, sklepem a půdou, v tiché klidné lokalitě se nachází ve druhém patře dvou podlažního bytového domu se 4 byty v dobré dojezdové vzdálenosti do Železného Brodu, Turnova a Malé Skály.
Velkou předností bytu je společná zahrada, s možností pěstovat si vlastní květiny nebo zeleninu, je tu venkovní posezení a prostorná travnatá plocha s možností relaxace. Zahrada navazuje na další louky a společně tak vytváří velký zelený areál s výhledem do krásné přírody.
V dojezdové vzdálenosti 2 km je MŠ, ZŠ a obchod, autobusová zastávka je ve vzdálenosti 150 m od bytovky.
Byt je částečně vybavený, má vlastní plynový kotel a koupelna prošla v minulých letech rekonstrukcí. Udržovaný dům má fasádu se zateplením a plastová okna.
Náklady na bydlení tvoří především fond oprav, energie a voda. Podrobný rozpis plateb, stejně jako energetický štítek, poskytneme zájemcům spolu s dalšími podklady.
Pokud máte zájem o více informací nebo prohlídku, kontaktujte mne.

Cena
3 090 000 Kč Spočítat hypotéku
Aktualizováno
10. 8. 2024
Adresa
Koberovy, Vrát
ID
240701
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
77 m2
Vybaveno
Částečně
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Jaroslava Brožková - PRIMAREA

Jaroslava Brožková - PRIMAREA

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+1 v Koberovech.

Podobné nabídky