Prodej rodinného domu, Vyžlovka, K Pařezu, 199 m2

K Pařezu, Vyžlovka


17 990 000 Kč
HYPOTÉKA od 85 735 Kč /měs.

(včetně provize RK)


Regionální dodavatelé v Vyžlovce

Popis

Ve výhradním zastoupení majitele vám představujeme atraktivní, jednopodlažní rodinný dům v obci Vyžlovka.

Rodinný dům ve tvaru L byl zkolaudován v roce 2009 a je ve výborném stavu bez nutných rekonstrukcí. Dům byl postaven z kvalitních materiálů a zahrada byla realizována k pohodlí a soukromí celé rodiny.

Pozemek má výměru 1 920 m². Z části lehce svažitý. Zahrada je plná okrasných keřů a stromů.

Dispozice domu je 4+kk + prostorná koupelna s vanou i sprchovým koutem, 2 toalety, prostorná technická místnost a garáž.

Celková užitná plocha domu je 199 m². Podlahová výměra domu, 167 m² + garáž 32 m².

Srdcem domu je společný, otevřený prostor obývacího pokoje s kuchyní a jídelnou. Mezi obývací částí a kuchyní jsou po celé šířce místnosti 2 schody, které tomuto prostoru dodávají na jeho atraktivnosti.

V obývací části je krbová vložka s lokálním výhřevem.

Ze všech ložnic i obývací části a kuchyně je přímý vstup na terasu a k zapuštěnému bazénu o velikosti 3,5 x 6 m se zastřešením a automatickou pískovou filtrací.

V celém domě je podlahové vytápění a na podlaze je položena keramická dlažba. V ložnicích pak plovoucí podlaha.

Vytápění zajištuje elektrický kotel a ohřev vody solární kolektory umístěné na střeše domu.

Obvodové zdivo je z cihly Porotherm se zateplením a okna jsou plastová dvojskla s předokenními roletami.

Střešní krytina je plechová, kvalitní švédské značky, Lindab.

Dům je napojen na místní vodovod a na pozemku je vlastní studna. Kanalizace je vedena v příjezdové komunikaci s možností napojení, avšak dům je nyní napojen na vlastní jímku, 8 m3.

Dům se prodává vybavený viz. přiložené fotografie. Nábytek lze po dohodě vystěhovat.

Dům leží ve velice klidné části obce, v zástavbě rodinných domů přímo na okraji lesa a pouhých 300 m od oblíbeného veřejného koupaliště. Lokalita je velice žádaná s denní dostupností do města Prahy. V obci jsou 3 autobusové zastávky s přímým spojem na vlakové nádraží v Říčanech a do Prahy.

Obec je obklopena krásnou přírodou. Leží na okraji národní přírodní rezervace Voděradské bučiny plné cyklostezek a řadou rybníků na Jevanském potoce. Je zde mnoho kulturního a sportovního vyžití s velice příjemnou atmosférou celého okolí.

V obci se nachází 2 restaurace, potraviny, základní škola a mateřská škola je v sousední obci Jevany s dostupností cca 5 minut autem.

Koupi domu vám vřele doporučuji.

Cena
17 990 000 Kč Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize RK
Aktualizováno
10. 8. 2024
Adresa
K Pařezu, Vyžlovka
ID
33
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
199 m2
Vybaveno
Ano
Druh objektu
Řadový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
258 m2
Plocha nemovitosti
1920 m2

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Jana Šmídová

Jana Šmídová

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Vyžlovce.

Podobné nabídky