Prodej bytu 3+kk, Sluneční Pobřeží, Bulharsko, 64 m2

Sluneční Pobřeží, Bulharsko


1 104 000 Kč

(1104000)


Regionální dodavatelé

Popis

Nabízíme za jednoho zájemce až pro 4 osoby na osobní prohlídky ubytování a letištní transfer zdarma. Financování také na splátky přímo od majitele, bez banky. Ke schválení je třeba jeden doklad totožnosti a 10% akontace. Splácet můžete od 1 do 10 let. Bez potvrzení o příjmu, daňových přiznání. Bez prověřování bonity či registrů, minulost nikoho nezajímá. Letištní transfer tam i zpět pro 4 osoby za zájemce zdarma. Ubytování až pro 4 osoby po dobu prohlídek zdarma. Nechceme žádnou zálohu dopředu. Ukážeme Vám desítky apartmánů dle Vašich požadavků. Provedeme Vás zajímavými místy Vaši zvolené oblasti.
Ochutnáte s námi Bulharskou kuchyni. Ukážeme Vám zajímavá místa a seznámíme Vás s okolím. Poprodejní servis, včetně vybavení novým nábytkem, řemeslnické práce, nákup elektroniky, vyřízení bulharského OP, založení účtu v Bance, založení bulharské firmy, nákup a registr vozidel v BG.
Máme perfektní advokátku Stefku Stefanovou s TOP servisem.
Prodej apartmánu od české majitelky, přenechání splátek jen s jedním dokladem totožnosti 3+kk, 64 m² s balkónem a novým nábytkem a příslušenstvím, včetně nových TV, pračka a další vybavenost. Absolutně bez další investice a k okamžitému pronajímání apartmánu.
Finanční plnění:

46.000 € odstupné, tedy akontace a zbytek na 4 čtvrtletní splátky po 4664,71 € = 18.658,84 €.
Celkem tedy za tento nádherný velký zrekonstruovaný apartmán zaplatíte pouhých 64.659 €.
Slunečné pobřeží, hned vedle Aquaparku action a jen pár metrů od nově postaveného obchodního domu Lídl

Moderně zařízený apartmán v klidné lokalitě vhodný jako investice.

Apartmán je ideální volbou pro rodiny, páry nebo skupinu přátel, kteří hledají klidný a pohodlný pobyt na Slunečném pobřeží Bulharska.

Máme pro vás nabídku plně vybaveného a útulného apartmánu v perfektně udržovaném resortu ORCHID FORT GARDEN na Slunečném pobřeží v Bulharsku. Tento apartmán je ve skvělém stavu a připraven k okamžitému nastěhování a užívání. Uvnitř najdete útulný interiér, který vás bude lákat k odpočinku a relaxaci. V rámci komplexu si můžete užívat 9 bazénů, které poskytují skvělé možnosti pro zábavu a relaxaci pro celou rodinu. Vstup do resortu je zajištěn pomocí čipového systému, což zvyšuje bezpečnost a soukromí.

Kuchyně apartmánu je vybavena vším, co potřebujete k přípravě a stolování chutných pokrmů. Najdete zde lednici, 1 plotýnkový sporák, mikrovlnnou troubu, rychlovarnou konvici a veškeré potřebné nádobí, jako jsou hrnce, pánve, misky, talíře a příbory, stůl a 4 židle. Takže si můžete připravit své oblíbené jídlo a vychutnat si ho přímo v kuchyni nebo si vytvořit piknikový koš pro výlety na pláž nebo do okolí.

Apartmán nabízí dvě stejné Ložnice, které jsou plně vybavené pro váš pohodlný pobyt, příjemné a vkusné zařízení vytváří útulnou atmosféru, ve které se budete cítit jako doma. Každá ložnice obsahuje pohodlnou postel, prostornou komodu pro uložení vašich věcí, šatní skříň pro vaše oblečení, noční stolek pro pohodlné umístění knihy nebo skleničky a SMART televizi, abyste si mohli vychutnat své oblíbené pořady a filmy.

Koupelna je vybavena veškerým vybavením pro váš komfort. Najdete zde moderní sprchový kout, pračku pro snadnou péči o prádlo, fén pro úpravu vlasů a samozřejmě také toaletu. Dále zde naleznete koš na prádlo a sušák.

Chodba v apartmánu je vybavena velkou uzamykatelnou skříní a botníkem.

Balkón je vybaven 4 židlemi a stolkem, které poskytují pohodlné posezení a relaxaci venku. Na balkóně si můžete vychutnávat klidné večery při skleničce vína nebo piva, které si můžete zakoupit přímo v resortu na hlavní cestě.

Každá místnost v apartmánu je vybavena klimatizací, která vám umožní udržovat příjemnou teplotu a klima během vašeho pobytu. Bez ohledu na to, zda preferujete chladnější nebo teplejší prostředí, klimatizace vám poskytne pohodlí a kontrolu nad teplotou ve vašem apartmánu. Můžete si tak vychutnat příjemnou atmosféru bez ohledu na venkovní podmínky. Areál je vhodný na celoroční bydlení.

V resortu ORCHID FORT GARDEN můžete také využívat dalšího vybavení, jako je fitness centrum, restauraci, která nabízí vynikající bulharskou kuchyni. Váš pobyt bude plný relaxace, zábavy a dobrého jídla.

Jako bonus je apartmán umístěn jen kousek od velkého aquaparku, který se nachází přímo naproti. Tento aquapark nabízí zábavu a osvěžení pro celou rodinu. Můžete si užít skluzavky, bazény a další vodní atrakce přímo v sousedství vašeho apartmánu.

Lokalita a blízké okolí:

Apartmán se nachází pouhých 1,2 km od pláže, kde můžete procházet kolem mnoha obchůdků a restaurací. Toto příjemné okolí nabízí bohaté možnosti stravování a nakupování. Letiště v Burgasu je od resortu vzdálené pouhých 26,6 km, což zajišťuje pohodlné cestování.

Jako bonus je apartmán umístěn jen kousek od velkého aquaparku, který se nachází přímo naproti. Tento aquapark nabízí zábavu a osvěžení pro celou rodinu. Můžete si užít skluzavky, bazény a další vodní atrakce přímo v sousedství vašeho apartmánu.

Pokud hledáte ideální místo pro váš vlastní apartmán na Slunečném pobřeží, ORCHID FORT GARDEN je pro vás tou správnou volbou. Přijďte se podívat a objevte svůj nový domov ihned k nastěhování.

Pro více informací a prohlídku kontaktujte nás na níže uvedených kontaktech:

+420 774 44 22 99, info@realitybulgaria. com

Nenechte si ujít tuto skvělou příležitost a zažijte krásu Bulharska v útulném a plně vybaveném apartmánu. Těšíme se na vaše spojení.

Cena
1 104 000 Kč
Poznámka k ceně
1104000
Aktualizováno
11. 8. 2024
Adresa
Sluneční Pobřeží, Bulharsko
ID
98940
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
64 m2
Vybaveno
Ano
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
A - Mimořádně úsporná
Ukazatel energetické náročnosti
10 kWh/m2 za rok

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Jennifer Hrazdírová

Jennifer Hrazdírová

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+kk.

Podobné nabídky