Prodej bytu 3+kk, Hurghada, Egypt, 70 m2

Hurghada, Egypt


1 630 525 Kč /za nemovitost

Regionální dodavatelé

Popis

Tento veľmi zajímavý byt má celkovou plochou 70 m2, nachází se v přízemí v rezidenčním komplexu Makadi Heights.
Apartmán se skládá ze dvou ložnic, jedné koupelny, otevřené kuchyně, jídelního koutu, obývacího pokoje a balkonu s úžasným výhledem na krajinu.
Byt je na prodej nevybavený. S nábytkem a vybavení za bezkonkurenční cenu rádi pomůžeme. Byt je vhodný pro hledače klidu, soukromí, relaxace a investice a je navržen a dokončen z nejkvalitnějších materiálů, má propracovaný moderní design, kde si užijete prostor za každým rohem. Apartmán je v docházkové vzdálenosti od bazénu a klubovny.
Tento byt ve stylu kopule je ideální pro půdní přestavbu nebo pro lidi hledající prostor.
Makadi Heights je plně integrovaná komunita nabízející vše, co každodenní život vyžaduje, spolu s různým vybavením pro majitele domů, aby si mohli užít pohodlný a zábavný pobyt.
Vybavení:
- Přístup na pláž do hotelu Labranda royal makadi (pouze pro členy klubu)
- Pro dopravu z hotelu Labranda Royal Makadi a zpět je k dispozici kyvadlový autobus.
- Sdílené bazény s bary u bazénu
- udržovaný areál
- Klubovna
- Tenisový kurt
- 24/7 ostraha
- Maloobchodní centrum nabízející různé obchody, restaurace, supermarket, kliniku, lékárnu a supermarket.
- Parkoviště
- Velký dětský koutek.
- Zastávka Go Bus umístěná mimo projekt S každodenními výlety tam a zpět do Káhiry.
- Kyvadlový autobus je k dispozici po celý den pro přepravu majitelů domů po Hurghadě a Senzo Mall.
Investice:
Jedním z nejdůležitějších faktorů při investicích do nemovitostí a vysoké návratnosti investic je poloha, Makadi Heights byla vyvinuta společností Orascom a nachází se v srdci zálivu Makadi s vynikající polohou na pobřeží Rudého moře a se současným rozvojem. Makadi Heights (luxusní město přes 3,4 milionu metrů čtverečních) nastaví Makadi se všemi jeho různými fázemi jako jednu z nejlepších destinací pro stabilní investice a oblasti s vysokou poptávkou po pronájmu.

Pokud tedy hledáte vysokou návratnost investice, Makadi „fáze jedna“ je vaší dokonalou volbou, protože se můžete buď přestěhovat do bytu s garantovaným zvýšením jeho hodnoty, nebo jej použít jako investici vytvářející příjem tím, že si jej pronajmete s garantované vysoké nájemné, které ročně přináší vysoké procento své hodnoty.
Makadi Heights se nachází v srdci Makadi Bay na krásném pobřeží Rudého moře, 15 minut od letiště Hurghada, 20 minut od centra Hurghady, 20 minut od Sahl Hasheesh a 30 minut od El Gouna.

Cena
1 630 525 Kč /za nemovitost
Aktualizováno
20. 9. 2024
Adresa
Hurghada, Egypt
ID
F14316
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
56 m2
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
70 m2
Balkon

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Angelina Vasileva

Angelina Vasileva

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+kk.

Podobné nabídky