Prodej vily, Villa st Tropez Pieds dans l'eau Pampelonne Plage, Francie, 482 m2

Villa st Tropez Pieds dans l'eau Pampelonne Plage, Francie


Cena na vyžádání

(info v RK, včetně provize)


Regionální dodavatelé

Popis

LA GRANDE VIGNE moderní venkovské sídlo na Azurovém pobřeží.
Tato čerstvě zrekonstruovaná nemovitost bývalého statku o rozloze 480 m2, skvěle rozložená na 1,3 hektaru nedotčené půdy obklopená lesem a vinicemi, nabízí veškerý komfort a prostor skutečné moderní Bergerie - venkovské luxusní sídlo. Tento klenot můžete rovněž pronajímat s vysokou výnosností.
Hlavní dům, ideálně umístěný na půli cesty mezi St Tropez a Ramatuelle, s přímým přístupem na pláže Pampelonne, zahrnuje velkolepou otevřenou, plně vybavenou kuchyň vedoucí do skvělého obývacího pokoje s velkým krbem, 2 ložnice s vlastními sprchami a šatny a hlavní ložnice 45m2 v prvním patře s výhledem na přírodní krajinu, kam až oko dohlédne. Vysoce kvalitní materiály a povrchové úpravy od renomovaného stavitele vás přenesou do světa rafinovanosti a francouzské eleganci.
Druhý statek ve tvaru L se 2 vkusně zařízenými ložnicemi obklopuje bazén o rozměrech 15x4 m a jeho volně stojící bazénový dům/BBQ. Všechny pokoje s výhledem na obrovský, nepřehlédnutelný pozemek.
Garáž pro 2 auta, venkovní stání pro další auta, prádelna, dílna a integrovaný zvukový systém jsou jen některé z vybavení, které potěší i ty nejnáročnější...
IG - https://www.instagram.com/reel/C-VQoo7tPRO/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA==

482 m2 * 5 ložnic * Pozemek 3000 m2* Zahrada * Bazén * Garáž * Parking

Vítejte na Cote d´Azur, váš nový dům čeká jen na vás! Neváhejte mne kontaktovat pro více informací!

Cena
Cena na vyžádání
Poznámka k ceně
info v RK, včetně provize
Aktualizováno
11. 8. 2024
Adresa
Villa st Tropez Pieds dans l'eau Pampelonne Plage, Francie
ID
26716
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
482 m2
Typ objektu
Přízemní
Plocha nemovitosti
13000 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Ing. Marcela Bartáková

Ing. Marcela Bartáková

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje vil.

Podobné nabídky