Prodej bytu 2+1, Praha - Nové Město, Truhlářská, 72 m2 (ID: 1531805)

Truhlářská, Praha 1 - Nové Město


25 750 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 122 717 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Praze 1

Stěhovací služby

Popis

Představujeme jedinečnou nabídku elegantního bytu 2+1 s balkonem v prestižní lokalitě Prahy 1 k prodeji. Byt nabízí 72 m2 užitné plochy a okouzlí Vás nejen svou polohou v centru metropole, ale také reprezentativním interiérem.


Nemovitost se nachází ve třetím nadzemním podlaží renovovaného činžovního domu s výtahem. Prostorných 72 m² užitné plochy je tvořeno vstupní chodbou s komorou, ložnicí (24,2 m²) se vstupem na balkon (1,7 m²), světlou koupelnou s oknem, obývacím pokojem (16,7 m²) a elegantně vybavenou kuchyní s jídelním koutem. Byt je ve výborném stavu a nabízí rychlé nastěhování bez nutnosti dalších investic do rekonstrukce. 


Interiér bytu je vybaven nábytkem a doplňky, které dodávají prostoru jedinečný šarm – konferenční stolky, šatní skříně, stropní osvětlení, zrcadla, obrazy, dvoukřídlé dveře a podlaha z masivních parket. Topení bytu je formou samostatného plynového kotle a byt má také klimatizaci.


Na patře domu jsou pouze dva byty. Dům má vstup velkými, dvoukřídlými dveřmi, kde pokračuje široká, zdobná vstupní hala, která poskytuje příjemné zázemí společných prostor.


Měsíční poplatky činí 2.500 Kč (energie nejsou zahrnuty). Možnost pronájmu parkovacího stání v pěší vzdálenosti několika minut.


Lukrativní lokalita Prahy 1, Nové Město, je prestižní adresou a poloha domu v ulici umožňuje skvělou dostupnost. Nedaleké Palladium poskytuje zázemí služeb, obchodů, kaváren i restaurací. V blízkém okolí najdete Obecní dům, Divadlo Hybernia, Staroměstské náměstí a také možnost procházky do uliček Starého Města nebo nábřeží Vltavy. Příznivci sportovních aktivit mohou využít nedaleký park Letná nebo nábřeží Vltavy. Spojení MHD je přímo na nám. Republiky jak metrem, tak hlavními tramvajovými linkami.


Milovníci kultury a historie ocení mnoho kulturních památek a institucí. Skvělou dopravní dostupnost zajišťují blízké stanice metra Náměstí Republiky a Florenc. Kromě toho je v okolí k dispozici také několik tramvajových a autobusových zastávek, vše je na dosah ruky.  

Cena
25 750 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
15. 8. 2024
Adresa
Truhlářská, Praha 1 - Nové Město
ID
528467
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
72 m2
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Balkon

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Adéla Bukovská - recepce

Adéla Bukovská - recepce

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+1 v Praze 1.

Podobné nabídky