Prodej rodinného domu, Úboč, 268 m2

Úboč


8 500 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 40 508 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Úboči

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Popis

Hledáte pohádkovou chalupu a chcete mít možnost jí užívat v jakémkoli ročním období?
Nabízím naprosto výjimečný rodinný dům/ chalupu v oblasti nádherné přírody plné zeleně, klidu a krásných výletních a cyklistických tras.
Jde o kompletně zrenovovaný dům s č.p.64, kde v každém koutu na Vás dýchá poctivá práce a praktičnost majitelky, která z domu vybudovala ohromné zázemí pro početnou rodinu, kde si každý člen užíval komfortu vlastního pokoje a svého soukromí.
Hlavní budova o dispozici 7 + 1 se dvěma koupelnami, samostatným WC, pěti ložnicemi, kuchyní se spížkou a sklípkem, prostornou jídelnou s kachlovými kamny, pracovnou, obývacím pokojem.
K tomu vybudovala ze stodoly, přiléhající k hlavní budově, ale vlastním vchodem, vejminek o velikosti 70 m2 a dispozicí 2+1 s koupelnou a toaletou.
Na zahradě je nově vybudovaná garáž 40 m2 s velkým úložným prostorem na zahradní stroje, motorky a nářadí. Mimo to u přední části domu stojí nově postaveny kůlničky v top stavu, které mají využití jako úložné prostory. Za domem jsou další kolny dřevěné a skleník. Kolem domu kamenný chodníček s terasou.
Dům je napojen na vodovod, plynovod a má tříkomorový septik, který je napojen na veřejnou kanalizaci. Mimo jiné je na pozemku studna o hloubce 6 m, která se používá na zalévání zahrady.
Ke skleníku, garáži a bylinkové zahrádce je napojení na vodu.
V domě je možnost vytápění plynovým kotlem VAILLANT nebo jsou v obývací části a jídelně kachlová kamna na dřevo.
V prakticky navržené kuchyni je plynový sporák s troubou, myčka, lednice, spížka 1,5 x 2 m 2, z které je vstup do chladného sklípku vhodného na uskladnění zeleniny atd.
Okna nová dřevěná, sítě proti hmyzu. V koupelně podlahové topení.

Velmi ráda Vás domem provedu a poskytnu doplňující informace k rekonstrukci, vč. fotografií z průběhu stavby a přestavby.
Pracuji včetně víkendů, tak mě neváhejte kdykoliv kontaktovat telefonicky nebo přes e-mail.

Cena
8 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
18. 8. 2024
Adresa
Úboč
ID
N4954
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
350 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Okraj obce
Podlahová plocha
268 m2
Plocha nemovitosti
1436 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Markéta Komárková

Markéta Komárková

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Úboči.

Podobné nabídky