Prodej bytu 2+kk, Praha - Veleslavín, Na dračkách, 63 m2

Na dračkách, Praha, Veleslavín


13 490 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 64 289 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Praze 6

Stěhovací služby

Popis

Nabízíme k prodeji novostavbu v uzavřené rezidenci Maison Ořechovka, který se skládá z celkem osmi vila domů.
Byt 2+kk/B ( byt 53,7 m2 + balkon 5 m2), nachází se ve čtvrtém patře domu s výtahem. Dále k bytu náleží garážové stání a sklepní kóje 5,7 m2 v suterénu domu.
V bytě je kuchyňská linka na míru s vestavěnými spotřebiči, okna orientovaná na jižní stranu – předokenní žaluzie, v každém pokoji klimatizace. Byt má rekuperaci vzduchu a je napojen na systém FIBARO (lze ovládat přes aplikaci : zámek, světla, žaluzie, alarm), dále video telefon. Na podlaze dlažba a dřevěná plovoucí podlaha. Interiérové dveře + obložkové dveře, bezpečnostní vchodové dveře.
Garážové stání má zapojený Wallbox na 11KW – lze dobíjet elektroauto.
Rezidence je uzavřená a má recepci 24 hod/7 dní (možnost přebírání zásilek a pošty)


Prestižní adresu představuje pražská čtvrť Ořechovka, která se nalézá na Praze 6, v jejím srdci roste mezi ulicemi Cukrovarnická a Na Dračkách nový developerský projekt MAISON Ořechovka. Pro tuto část Prahy jsou charakteristické především funkcionalistické a rondokubistické vily, tedy typická prvorepubliková výstavba s její honosností. Ve vašem sousedství se bude nacházet například Slavná Mullerova vila, jejímž autorem je Adolf Loos. Dále ve zdejší čtvrti bydleli osobnosti formátu malíře Emila Filly, sochaře Václava Špály, nebo z nedávných současníků bývalý prezident Václav Havel. Čtvrť proto nabízí jedinečné genius loci, vyniká navíc spoustou zeleně přímo kolem domů i v širším okolí.

Cena
13 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
19. 8. 2024
Adresa
Na dračkách, Praha, Veleslavín
ID
3697
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
53 m2
Patro
4. z 5
Vybaveno
Částečně
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Plocha budovy
1916 m2
Podlahová plocha
63 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Elektřina
230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední dálkové
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Telefon, Internet, Kabelová televize, Kabelové rozvody
Doprava
MHD
Voda
Vodovod
Balkon
Garáž
Sklep
Výtah
Bezbarierový přístup

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Pavel Michl

Pavel Michl

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+kk v Praze 6.

Podobné nabídky