Prodej chaty, Zdiby - Přemyšlení, Jitřní, 67 m2

Jitřní, Zdiby, Přemyšlení


5 490 000 Kč
HYPOTÉKA od 26 164 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Zdibech

Popis

V nabídce pro Vás máme rekreační chatu k rekonstrukci s pozemkem o celkové rozloze 1007 m² v obci Zdiby - Přemyšlení
Pozemek se skládá ze dvou parcel, z nichž jedna je o velikosti 487 m² vedená jako zahrada, na kterém stojí chata, pozemek je dle platného územního plánu zařazen do kategorie RI - PLOCHY STAVEB PRO RODINNOU REKREACI s následujícími možnostmi využití: chaty a rekreační domky, chalupy, příslušné komunikace a parkoviště, garáže, objekty údržby a pro uložení zahradnických aj. potřeb, skleníky, nezbytná technická vybavenost.
Koeficient zastavění 15 % plochy pozemku s maximální výškovou hladinou zástavby 6,5 m při výškovém omezení - přízemí, podkroví. Je zde zpracovaná studie na rekonstrukci chaty viz. vizualizace. Další navazující parcela je o velikosti 520 m² a je vedena jako lesní pozemek.
Chata o užitné ploše 67 m² je určená k rekonstrukci, v přízemí se nachází vstupní chodba, vybavená kuchyň s jídelním stolem, menší koupelna se sprchovým koutem a WC, dále pak obývací místnost, dva menší pokoje, z jednoho pokoje vedou schody do horního patra, kde je další pokoj a z něj přístup na střechu.
V obci najdete Lidl, školu, školku, lékaře, poštu, potraviny, pekárnu, cukrárnu, kadeřnictví a restauraci, takže máte vše potřebné na dosah ruky. V blízkosti se nachází přívoz Klecany - Roztoky. Pro milovníky sportu je zde cyklostezka podél Vltavy, po které se můžete pohodlně dostat až do centra Prahy.
Díky výborné dostupnosti do hlavního města, kompletní občanské vybavenosti v nedalekých Zdibech a možnosti rozšíření či přestavby chaty se jedná o mimořádně atraktivní realitní příležitost.

Cena
5 490 000 Kč Spočítat hypotéku
Aktualizováno
20. 8. 2024
Adresa
Jitřní, Zdiby, Přemyšlení
ID
N00024
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
67 m2
Druh objektu
Samostatný
Plocha budovy
47 m2
Plocha nemovitosti
1007 m2

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Radek Vlašic

Radek Vlašic

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje chat v Zdibech.

Podobné nabídky