Prodej bytu 2+kk, Praha - Dejvice, Evropská, 76 m2

Evropská, Praha 6 - Dejvice


9 790 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 46 656 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Praze 6

Stěhovací služby

Popis

Rádi byste bydleli v prestižní lokalitě pražských Dejvic, pár metrů od „Kulaťáku“? Možnost splnit si tento sen vám právě nyní nabízíme.

Není Praha 6 jako Praha 6...
Vítězné náměstí zcela jistě patří mezi velmi žádané a vyhledávané lokality k bydlení. Nabízený byt se nachází v ulici Evropská, cca 100 metrů od stanice metra A Dejvická. Dům má naprosto strategickou polohu, doslova za pár minut jste v centru Prahy, v parcích a přírodě nebo na letišti.

Co nabízíme? Velkorysý a prostorný byt, se dvěma koupelnami a WC (sprcha i vana), s dřevěnou parketovou podlahou a moderní kuchyní. Byt prošel zdařilou rekonstrukcí, jeho pozitivní energie vás doslova okouzlí.

Slunný byt o velikosti 76 m2 je orientovaný na jih, má dispozici 2+kk. Na první pohled Vás zaujmou vysoké štukové stropy, trojdílná okna a kvalitní dřevěné parkety. Díky orientaci oken na dvě strany, je byt velmi světlý. Velkorysé velikosti pokojů, dvoukřídlé dveře s nadstandartní výškou, dvě koupelny s WC, to vše dokresluje prvorepublikový ráz cihlového domu.
Kuchyňská linka je plně vybavena moderními spotřebiči značek Bosch a Whirlpool. Mile vás překvapí velmi prostorná komora s úložným prostorem.
Byt je vytápěn plynovým kotlem Baxi s termoregulátorem.
K bytu náleží také prostorný sklep cca 3,5 m2 umístěný v 1. podzemním podlaží domu.

Byt samotný se nachází ve 3. nadzemním podlaží cihlového domu, je dostupný novým výtahem či po schodišti. Nadstandartní je také zabezpečení domu, vstupy na čip a kamerový systém monitorující společné prostory.
Nečekali byste, jak je byt klidný. Ačkoliv jste u Evropské ulice, je tu větší klid než třeba na smíchovském Andělu. V domě je velmi dobře fungující SVJ. Poplatky za užívání bytu jsou 3900,-Kč + energie.

Doporučujeme prohlídku tohoto bytu nejen těm, kdo hledají vlastní bydlení, ale i pro vhodnou investici s výnosem z pronájmu, který je v této lokalitě velmi žádaný.
Koupi je možné financovat i hypotečním úvěrem. Vyřízení hypotéky pro případného zájemce je zajištěno, nabídneme Vám zdarma srovnání všech bank a vyjednáme nejpříznivější podmínky financování.

Cena
9 790 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
14. 9. 2024
Adresa
Evropská, Praha 6 - Dejvice
ID
N00295
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
76 m2
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
76 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Ing. Eva Němečková

Ing. Eva Němečková

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+kk v Praze 6.

Podobné nabídky