Prodej rodinného domu, Bystřice, 98 m2 (ID: 1538660)

Bystřice


9 250 000 Kč
HYPOTÉKA od 44 083 Kč /měs.

(včetně provize RK)


Regionální dodavatelé v Bystřici

Popis

V zastoupení majitele nabízíme novostavbu rodinného dvojdomu o dispozici 4+kk s celkovou užitnou plochou 98 m² plus terasa, stojícího na pozemku 650 m². Dům má příjemnou atmosféru a působí velmi útulně. Všechny pokoje jsou neprůchozí. Dominantou je obývací pokoj s velkou kuchyní se vstupem na terasu přes otevíratelné dvoukřídlé balkonové dveře. Tím je zajištěno vkusné a praktické spojení interiéru s venkem.

Dům na dosah přírody i města, který se nachází v klidné části obce Bystřice/Líšno (okr. Benešov) je navržen jako přízemní, nepodsklepený s valbovou střechou. Nízkoenergetický dům postavený z broušených cihel Porotherm, se zateplením (polystyren 15cm), Energetická třída B (novostavba) na klíč s důrazem na kvalitu použitých materiálů a provedených prací. V současné době se nemovitost nachází před dokončením a je tedy možná volba interiérových prvků, které jsou ve standardním provedení součástí prodejní ceny. Nemovitost bude předána kompletně dokončená, zkolaudovaná. Dokončení cca do 3-4 měsíců od rezervace. Dispozičně je dům řešen jako 4+kk a je zpřístupněn z přilehlé komunikace přes samostatné zádveří. Ze zádveří přes centrální chodbu, ze které jsou přístupné všechny místnosti v domě včetně technické místnosti. Z obývacího pokoje je francouzskými okny zpřístupněna pobytová terasa a následně vstup do zahrady. Vytápění a ohřev TUV zajišťuje tepelné čerpadlo Panasonic 7kW (vzduch/voda) a je řešeno jako podlahové v celém domě díky čemuž má dům velmi nízké náklady na provoz. Město Bystřice je vzdálené 5 km od města Benešov a disponuje kompletní občanskou vybaveností, škola, školka, obecní úřad, obchod, restaurace, lékař, lékárna.

Pro více informací kontaktujte RK. Díky exkluzivním podmínkám u finančních institucí a kvalitnímu klientskému servisu se můžete spolehnout, že Vám doporučíme nejlepší financování Vaší nemovitosti a pomůžeme vyřídit veškeré náležitosti. Nenechte si ujít tuto jedinečnou příležitost a přijďte se přesvědčit o atraktivitě nabízené nemovitosti!

Cena
9 250 000 Kč Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize RK
Aktualizováno
21. 8. 2024
Adresa
Bystřice
ID
00242023
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
98 m2
Vybaveno
Ne
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Plocha nemovitosti
650 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Benest s. r. o.

Benest s. r. o.

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Bystřici (okr. Benešov).

Podobné nabídky