Prodej bytu 2+kk, Holice, Hradecká, 45 m2

Hradecká, Holice


2 700 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 12 867 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Holicích

Popis

Nabízíme nový byt v rámci zcela nového developerského projektu bytového domu v samotném centru Holic.

BJ s dispozicí 2+kk a celkovou výměrou 43,0 m2 je umístěna v 2. NP bytového domu. Byt se skládá z předsíně, koupelny se sprchovým koutem a WC, obývacího pokoje s kuchyňským koutem a ložnice. K bytu náleží sklípek (v ceně bytu) umístěný v suterénu. V ceně bytu jsou vinylové podlahy a dlažba, kuchyňská linka se sporákem, jídelní set, postel, vestavná skříň v ložnici, věšákový set v předsíni a veškeré sanitární vybavení v koupelně. Byt je také vybaven klimatizační jednotkou.

Vzhledem k energetické třídě C jsou předpokládané měsíční náklady na bydlení do 2.000 Kč.

Bytový dům bude nabízet 9 bytových jednotek s dispozicemi 2+kk nebo 1+kk. Projekt zahrnuje 5 parkovacích stání, 1 garáž a 1 dvou garáž, které lze samostatně dokoupit.

K nastěhování budou byty připraveny od 1.7.2024.

Bytové jednotky jsou prodávány do osobního vlastnictví, lze je tedy financovat prostřednictví hypotečního úvěru nebo úvěru ze stavebního spoření. Financování vám zdarma zařídíme v rámci našich služeb. Zpracujeme nabídky, provedeme jejich porovnání a vybereme nejvhodnější řešení přímo pro vás.

Holice jsou menším městem nabízejícím klidné bydlení s veškerou občanskou vybaveností (mateřské, základní i střední školy, obecní úřad s rozšířenou působností, poliklinika s ordinacemi praktických lékařů i specialistů, supermarkety včetně Family centra, spousta možností pro sportovní i kulturní vyžití) a současně výborným dopravním spojením do dvou blízkých krajských měst (Pardubice a Hradec Králové). Díky novému přivaděči jste na 6 km vzdáleném napojení na dálnici D35 během několika minut.

Cena
2 700 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
23. 8. 2024
Adresa
Hradecká, Holice
ID
316
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
45 m2
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Lukáš Horský

Lukáš Horský

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+kk v Holicích.

Podobné nabídky